Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
да, мама будет дежурить - она в него влюбилась :D
...может отжать:іржач:
и это при том, что когда я ей позвонил и сказал что у меня кот появился, она очень сильно возмущалась.
Чего-то у меня когнитивный диссонанс. Ты М., оказывается. :D Я как-то плохо раньше присматривалась, видимо :D

везение случится, если мне не придётся пересекать границу ЕС... т.к. тогда я не вернусь к концу недели, а могу залипнуть на неопределенный срок. И даже если не придётся, дорога домой будет очень нервная. Поэтому я не очень-то и хочу туда ехать, тем более - дома есть кот:любов:
Это ж хорошо - залипнуть на неопределенный срок в ЕС?:любов:
Кот пристроен, его мама любит :ги: Зачем тебе эта нервная дорога домой, ну ее нафиг! :D

Те, що ти дійсно шукаєш, шукає тебе. Те, чого ти дійсно не шукаєш, піде досить скоро. Рух в світі відбувається не з місця нестачі чогось, завжди зосередженому на досягненні цього, але з місця присутності, неквапливості, довіри. Розслабся, дихай, широко відкрий життю свої руки вже сьогодні. Будь м'яким, чуйним, нехай сумніви будуть десь осторонь. Все прийде до тебе. Ти спробуєш на смак і успіх, і невдачі, і задоволення, і біль, високу радість і глибоке страждання. Звий гніздо для всіх цих втрачених фрагментів древнього і нескінченного себе. Довіряй тому, що до тебе приходить і тому, що йде. Довіряй тому, що залишається і що покидає тебе. Довіряй навіть сумнівам.
Те, що ти дійсно шукаєш, шукає тебе так само, як ти шукаєш його - адже ти шукаєш себе тільки у дзеркалі. Ти шукаєш свою присутність, і ти ніколи не був відділений від неї. Як тільки ти знайдеш, ти - знайшов. Як тільки ти дізнаєшся це, ти - знаючий. Ти приймаєш це настільки глибоко, наскільки глибокий ти сам.
Достаток - це все твоє, придбане без особливих зусиль. Це чудо кожного вдиху, кожного удару серця. Це кожне пульсуюче відчуття і поколювання в тілі. Це радість, печаль, вибух творчості. Це несподіване возз'єднання або раптова втрата. Це новий шанс зустріти себе. Це новий день життя, де воно пропонує тобі спробувати все, що може запропонувати. Це свіжість даного моменту, подарованого абсолютно безкоштовно. Це безцінний дар, запропонований тобі. Наповнений та умиротворений, ти граєш зі своїми бажаннями, які виникають і розчиняються, як грає океан на власних теренах з улюбленими хвилями.
Джеф Фостер

a0fabj.webp

Если он его будет выгуливать - учитываем. Пока у него нет желания выгуливать. Он хочет хаски, а я против хаски в квартире. Для этого нужен частный дом, нечего собаку мучать

я тоже хочу хаски и у меня частный дом, НО я часто уезжаю и поэтому не могу завести собаку. :(
в нете читала о замечательном способе проверить по настоящему ли ребенок хочет иметь собаку: месяц каждый день при любой погоде гулять с 6 утра и до 7, если выдержит, значит ему можно доверить животное. :)

После 12 дня закрасили опять подготовили чистый холст ))

Это чуть раньше.

5hfhfc.webp

• Це лайк!
Реакції: E.N
я тоже хочу хаски и у меня частный дом, НО я часто уезжаю и поэтому не могу завести собаку. :(
в нете читала о замечательном способе проверить по настоящему ли ребенок хочет иметь собаку: месяц каждый день при любой погоде гулять с 6 утра и до 7, если выдержит, значит ему можно доверить животное. :)

Ты уезжаешь по работе или на природу? Ведь на природу тоже можно брать...
Гулять сына не хочет, а не хочет как хочет.

А почему ты хотела не котёнка, а взрослую кошку? Странно
Я хотела и хочу котенка (чтобы самой воспитать), но он дороже и не известно как будет с родами (эти гибридные такие неженки). А эта кошка уже с документами, мать-героиня и очень дешево, хотя ее окрас мне не так сильно нра, как розетка.
Правда то, что мать-героиня - не очень хорошо. Я думала - 2 раза в год (так написано про бенгалов), а девочка сказала, что вообще постоянно :рл: Будет у меня бесконечный детский сад. А они же жууутко активные. Мне уже страшно :іржач:

А шо, разве завтра 1 января 2019 года? Что значит был?!
не знаю, так мне подумалось. Осень же уже - НГ скоро :girl:

Я хотела и хочу котенка (чтобы самой воспитать), но он дороже и не известно как будет с родами (эти гибридные такие неженки). А эта кошка уже с документами, мать-героиня и очень дешево, хотя ее окрас мне не так сильно нра, как розетка.
Правда то, что мать-героиня - не очень хорошо. Я думала - 2 раза в год (так написано про бенгалов), а девочка сказала, что вообще постоянно :рл:

не знаю, так мне подумалось. Осень же уже - НГ скоро :girl:

Я бы дочку завела :збентежений:

Назад
Зверху Знизу