Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Добре, що на форумі досить тицяти 😅 пальцямиЯ зустрічалася з подругою. Говорити сьогодні більше не можу![]()
От ми все іржемо. Але вчора зайшли з подругою у ювелірку, щоб зробити інфаркта її чоловіку. За нами зайшов з дівчиною хлоп і носом шморгає та шморгає, шморгає та шморгає...І шнурок на кросівках розв'язаний. Так теж хотілося нервово крикнути оте, що про капюшон
Дати носовичок І шнурок за'язати 
А засіб для інфаркту купили?От ми все іржемо. Але вчора зайшли з подругою у ювелірку, щоб зробити інфаркта її чоловіку. За нами зайшов з дівчиною хлоп і носом шморгає та шморгає, шморгає та шморгає...І шнурок на кросівках розв'язаний. Так теж хотілося нервово крикнути оте, що про капюшонДати носовичок І шнурок за'язати
![]()
Ні, подруга взяла час на роздум та підготовку інфарктника до понеділка. Типа - якщо не перегорит, то це воноА засіб для інфаркту купили?
Але виглядало дуже гарно
Вони насправді такі прикольні!Доброго ранку! Ми з добром
(трохи розбавлю котиків)
![]()

Я взвгалі до зеленого чаю обережно ставлюсяДарма мені прийшла ідея спробувати зробити зелений чай з апельсином 🙄 Не робіть так 😐

Так, цілуються під омелоюПід вінком треба цілуватися? Чи то лише під омелою американці цілуються?![]()
А під вінком можна що завгодно, я так думаю
Продовження? Та мені щось і не цікаво далі, другий вже не дуже.Аватара ще менше, 3 серії поки що.