Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Доброго вечора! Будемо з добром:кава:

598791755_1429962108500339_3828606063976072556_n.webp

От ми все іржемо. Але вчора зайшли з подругою у ювелірку, щоб зробити інфаркта її чоловіку. За нами зайшов з дівчиною хлоп і носом шморгає та шморгає, шморгає та шморгає...І шнурок на кросівках розв'язаний. Так теж хотілося нервово крикнути оте, що про капюшон:D Дати носовичок І шнурок за'язати :D

Останнє редагування:
От ми все іржемо. Але вчора зайшли з подругою у ювелірку, щоб зробити інфаркта її чоловіку. За нами зайшов з дівчиною хлоп і носом шморгає та шморгає, шморгає та шморгає...І шнурок на кросівках розв'язаний. Так теж хотілося нервово крикнути оте, що про капюшон:D Дати носовичок І шнурок за'язати :D
А засіб для інфаркту купили?

В Тредсі нещодавно українці почали і підтримувати білорусів, хто спробував писати своєю мовою. Такі пости набирали більше 1000 лайків. Тож інші білоруси це прохавали і теж почали писати білоруською, почався такий собі незапланований флешмоб. Кілька днів назад дивлюся - долучилися казахи. Їх пости ми, звісно, не розуміємо, але є перекладач, ну і мені таке стрічка підкидує, тож зрозуміло що там буде ))
Це передісторія. Загалом просто хотіла смачне слово показати від білоруски 😁 візьму собі. Заподобайкали :-)

IMG_20251220_224909.webp

Дарма мені прийшла ідея спробувати зробити зелений чай з апельсином 🙄 Не робіть так 😐

Зробила сьогодні

photo_2025-12-22_17-33-58.webp
О то, що за вінком з дзвоником, то воно само по собі. До вінка відносяться сніжинка та ялинка:нр:

Зробила сьогодні

photo_2025-12-22_17-33-58.webp
О то, що за вінком з дзвоником, то воно само по собі. До вінка відносяться сніжинка та ялинка:нр:
Під вінком треба цілуватися? Чи то лише під омелою американці цілуються? :-)

Почала дивитися навмання серіал Між суходолом і морем. А там виявляється навіть перший сезон ще повністю не викладено, 5 серій поки що. Оце я вляпалася :-)
Ну таке - щось по типу Аватара.

Аватара ще менше, 3 серії поки що.

Назад
Зверху Знизу