Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ну це можна вирішити. Швидко і відносно не дорогос почав активно мітити
А, ось хто винен у тому, що я, немовби вже прокинувшись та вставши, зненацька розвернулася і пірнула назад під ковдру!Доброго ранку! Нам добра та по більше!
Порада дня
![]()
О, тоді піду щеА, ось хто винен у тому, що я, немовби вже прокинувшись та вставши, зненацька розвернулася і пірнула назад під ковдру!Це мій мозок прочитав твою пораду дня в інформополі!
Лена, ти таки могутня чаклунка.
Як же ж ці триколірні кішки вигадливо розцяцьковані!
О, тоді піду
Дівчата, може, ви дивилися такий серіал? "Інстинкт", 2018.дивлюся
"Діти шпигунів" (Spy kids) - Флуп, "Люди Х" - НайткроулерДівчата, може, ви дивилися такий серіал? "Інстинкт", 2018.
![]()
Алан Каммінг. Його обличчя дуже знайоме, але не пам'ятаю, де ж я його бачила. Така типова зовнішність англійського джентльмена!Аж хочеться його побачити в ролі Шерлока Холмса
![]()
Тут дивилася? Я декілька спробувала слухати - є більш чи менш приємні голоси..От халепа, де ж знайти нормальну аудіокнигу? Бо мені ще багато вишивати, я ж просто так це робити не можу
В залежності від відмінку. Він каже : у менЕ, на тебЕ. Як це можна витримати?
Дякую, пошукаю.Тут дивилася? Я декілька спробувала слухати - є більш чи менш приємні голоси..
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Знайшла прийнятний голос. Шкода, що в нього мало книг, і лише одна, що мене зацікавила.Тут дивилася? Я декілька спробувала слухати - є більш чи менш приємні голоси..
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.