Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Отета мультик!Кінотеатр для котів. Зручненько посідали..
Щодо дзвінків - взагалі нічого дивного, якщо ці номери перейшли до інших абонентів. Звісно, людина буде доводити, що вона не помилилася, якщо телефонує на номер, який раніше спрацьовував правильноКоменти:
- Колись мені подзвонила жінка, помилилася номером. На моє зауваження відповіла дуже емоційно: "Що ви таке кажете, як це Я - і помилилася?!"
- Ви мені нагадали, як років 2-3 тому мені регулярно дзвонила постарша пані, називала мене Рая (я Надія) і вимагала покликати Сєрьожу. Довго і ввічливо їй пояснювала, що ви, жінко, ЗНОВУ помилилися номером, тут нема ні Раї, ні Сєрьожи, і що я точно-точно не Рая, і що 100% не ховаю Сєрьожу від мами і, як би це не прикро, але номер цей мій і вона помиляється в якійсь цифрі. Навіть підписала вже її собі РАЯ в телефоні (бо всі розмови починалися з "Альо, Сірьожа?! Ааа, це РАЯ! Позови Сірьожу!". Місяців за два перестала дзвонити.
А я сучасного мистецтваДодам у тему романтизму
Ця дама з глечиком, це фрагмент іншої картини (назву забула) але відома. Може й молоток також. Тобто це якийсь колажА я сучасного мистецтваІноді дуже незрозумілого. Ось наприклад, навіщо тут молоток? 🙄
Ну гаразд, нехай молоток. Тоді хоча б червону фарбу правильно намалюйте, не на ручці!
![]()
Лена, від тебе такого не очікувалаЦя дама з глечиком, це фрагмент іншої картини (назву забула) але відома. Може й молоток також. Тобто це якийсь колаж
А як там Томас?
Яке кругле обличчя!![]()
З приходом весни, Томас почав активно мітити територію. З одного боку, нарешті вважає своїм домом. А з іншого, мітити ліжко перед тим, як на нього лягти, — перебір.
Я тебе розчарую - вони мітять не лише те, що вважають своїм домом.З одного боку, нарешті вважає своїм домом.
Перебір.З одного боку, нарешті вважає своїм домом. А з іншого, мітити ліжко перед тим, як на нього лягти, — перебір.