Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Доброго ранку! Доброї кави:кава:

473327748_1167618458068509_3249597763707302055_n.webp

"Давайте займемося текстом":

Ситуація. Ви з кимось сперечаєтеся. Цей хтось дуже неправий. Градус накалу емоцій все зростає. Ви обидва вже кричите і бризкаєтеся слиною.
І тут раптом, з жахом, ви усвідомлюєте, що помилилися. Переплутали, не туди подивилися. А опонент якраз правий, всі факти свідчать про це.
Ваші дії?
А. Вибачусь.
Б. Стоятиму на своєму до усрачки.

Коменти:
- Колись мені подзвонила жінка, помилилася номером. На моє зауваження відповіла дуже емоційно: "Що ви таке кажете, як це Я - і помилилася?!"
:-)

- Ви мені нагадали, як років 2-3 тому мені регулярно дзвонила постарша пані, називала мене Рая (я Надія) і вимагала покликати Сєрьожу. Довго і ввічливо їй пояснювала, що ви, жінко, ЗНОВУ помилилися номером, тут нема ні Раї, ні Сєрьожи, і що я точно-точно не Рая, і що 100% не ховаю Сєрьожу від мами і, як би це не прикро, але номер цей мій і вона помиляється в якійсь цифрі. Навіть підписала вже її собі РАЯ в телефоні (бо всі розмови починалися з "Альо, Сірьожа?! Ааа, це РАЯ! Позови Сірьожу!". Місяців за два перестала дзвонити.

Коменти:
- Колись мені подзвонила жінка, помилилася номером. На моє зауваження відповіла дуже емоційно: "Що ви таке кажете, як це Я - і помилилася?!"
:-)

- Ви мені нагадали, як років 2-3 тому мені регулярно дзвонила постарша пані, називала мене Рая (я Надія) і вимагала покликати Сєрьожу. Довго і ввічливо їй пояснювала, що ви, жінко, ЗНОВУ помилилися номером, тут нема ні Раї, ні Сєрьожи, і що я точно-точно не Рая, і що 100% не ховаю Сєрьожу від мами і, як би це не прикро, але номер цей мій і вона помиляється в якійсь цифрі. Навіть підписала вже її собі РАЯ в телефоні (бо всі розмови починалися з "Альо, Сірьожа?! Ааа, це РАЯ! Позови Сірьожу!". Місяців за два перестала дзвонити.
Щодо дзвінків - взагалі нічого дивного, якщо ці номери перейшли до інших абонентів. Звісно, людина буде доводити, що вона не помилилася, якщо телефонує на номер, який раніше спрацьовував правильно :)

Додам у тему романтизму
А я сучасного мистецтва :) Іноді дуже незрозумілого. Ось наприклад, навіщо тут молоток? 🙄

Ну гаразд, нехай молоток. Тоді хоча б червону фарбу правильно намалюйте, не на ручці! :-)

IMG_20250308_155624_892.webp

А я сучасного мистецтва :) Іноді дуже незрозумілого. Ось наприклад, навіщо тут молоток? 🙄

Ну гаразд, нехай молоток. Тоді хоча б червону фарбу правильно намалюйте, не на ручці! :-)

IMG_20250308_155624_892.webp

Ця дама з глечиком, це фрагмент іншої картини (назву забула) але відома. Може й молоток також. Тобто це якийсь колаж

Знайшла - https://ru.wikipedia.org/wiki/Молочница_(Вермеер)

Ця дама з глечиком, це фрагмент іншої картини (назву забула) але відома. Може й молоток також. Тобто це якийсь колаж
Лена, від тебе такого не очікувала :) Ти ж розумієш чорний гумор! Це я, навпаки, зазвичай тебе "сварю" за занадто чорний гумор! :ги:
(звісно, я в курсі за Вермеєра :угу:). Ну гаразд, грець з ним. :)

Мудрі думки. 🙄
1. Занепокоєння не усуває завтрашні проблеми, але забирає сьогоднішній спокій.
2. Люди не проти тебе. Вони за себе.
3. Не намагайся змінити людей. Найчастіше — зробити це неможливо.
4. Ти не знаєш, що у людини в голові. Не треба додумувати.
5. Ти не несеш відповідальність за почуття інших людей.
6. Тобі вручають вину, але ти можеш її не приймати. Залиш вину тому, хто її тобі вселяє.
(с)

спить на лугу_.webp

IMG_20250311_184845_977.webp

З приходом весни, Томас почав активно мітити територію. З одного боку, нарешті вважає своїм домом. А з іншого, мітити ліжко перед тим, як на нього лягти, — перебір.

IMG_20250311_184845_977.webp

З приходом весни, Томас почав активно мітити територію. З одного боку, нарешті вважає своїм домом. А з іншого, мітити ліжко перед тим, як на нього лягти, — перебір.
Яке кругле обличчя!

З одного боку, нарешті вважає своїм домом. А з іншого, мітити ліжко перед тим, як на нього лягти, — перебір.
Перебір. :угу: Бачу в цьому тільки одну хорошу річ: ви чудові господарі, Тому з вами пощастило, не виганяєте після таких витівок.

Прочитала в одній жіночій групі, дама ділиться історією.
Її партнер запропонував свінг з іще однією парою. Зняли готель, зібралися, познайомилися. Чоловіки випили віагру. Далі посиділи, порозмовляли, попили вина і розійшлися по домівках :-)

Назад
Зверху Знизу