Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Я одразу здогадалася про що він. Хоча, звісно можливі варіанти :-)
:клас:
А я ніяк не могла второпати, що розумна, освічена людина, з практично енциклопедичною ерудицією не відрізняє рефлекси від рефлексії! :-)
Так. І чим все закінчилося?
А чого "закінчилося"-то зразу? :-) Може, ще щось зміниться! :ги:

я ніяк не могла второпати, що розумна, освічена людина, з практично енциклопедичною ерудицією не відрізняє рефлекси від рефлексії! :-)
Слово відносно нове, можливо не шукав значення, а інтерпретував за аналогією. До речі, ти вважаєш рефлексію самоїдством, а я - ні. Це ж процес пізнання себе, самоаналіз.

чого "закінчилося"-то зразу? :-) Може, ще щось зміниться! :ги:
Я думала, що може вже змінилося. Ти ж сказала, що він на той момент мав квартиру і т.д., значить то було якийсь час назад.
Він на форумі?
Не "але", а "а те". "А те - необов'язкове".
Я так і подумала, навіть дописала у пості :-)

Я думала, що може вже змінилося. Ти ж сказала, що він на той момент мав квартиру і т.д., значить то було якийсь час назад.
А, ну так. В зв'язку з війною вже 10 років як змінилося, з того міста переїхав до іншого, купив вже однушку. Але ж це все-таки своя жилплоща, у багатьох і такого немає. Той бізнес відновити не вдалося, просто працює. Не *****, зовсім не п'є. Але як і раніше, вважає, що йому "нічого запропонувати жінці" :)
:неа:

Врожай на грошовому дереві :)

На олх віддають безкоштовно кошеня. Такий кумедний, я аж задумалася. Але я зараз не готова. Я думала, що після війни. Бо зараз і взагалі незручно, коли невідомо що завтра буде, і це ж зайві гроші. А після війни звільняться кошти, які надсилаю волонтерам. Ну і взагалі-то я хотіла темного забарвлення, а не рудого. Хоча у нього трохи косить око, а мені ж такі і подобалися, бо дуже милі.
Screenshot_20241116-183902.webp

На олх віддають безкоштовно кошеня. Такий кумедний, я аж задумалася. Але я зараз не готова. Я думала, що після війни. Бо зараз і взагалі незручно, коли невідомо що завтра буде, і це ж зайві гроші. А після війни звільняться кошти, які надсилаю волонтерам. Ну і взагалі-то я хотіла темного забарвлення, а не рудого. Хоча у нього трохи косить око, а мені ж такі і подобалися, бо дуже милі.
Screenshot_20241116-183902.jpg
У тебе взагалі-то по соляру (гороскопу на рік) написано, що може з'явитися домашній улюбленець :)

У тебе взагалі-то по соляру (гороскопу на рік) написано, що може з'явитися домашній улюбленець :)
Та оце й думаю, що я ж налаштувалася з цього року змінити життя. Але щось важко отак одразу вирішити. Як я до мами їздитиму? Тягнеш сумку, то ще й кота з собою?
Але як так відкладати, то можна взагалі ніколи не завести.
Не знаю. Все-таки хотіла ж інший окрас. І меншого за віком, у мене ж ціла виховна програма для нього :-) А цей написано, що 3,5 місяці, але на вид місяців 5. Та й підібраний він, тож точно вік невідомий.

Не знаю. Все-таки хотіла ж інший окрас. І меншого за віком, у мене ж ціла виховна програма для нього :-) А цей написано, що 3,5 місяці, але на вид місяців 5. Та й підібраний він, тож точно вік невідомий.
Я взагалі хотіла кота, а вийшла кішка. І з двома очима, а вийшло, що з одним :незрозумію: Єдине, що можна сказати - це все якось так влаштоване.. Вони з'являються, коли так треба :) Тобто, якщо повинні з'явитися - з'являться все одно.. :)
Я тоді дуже здивувалася.. і так недоречно, здавалося, все було, і від хазяїв її ховала :) Але як мене тоді втішила ця кішечка. :любов:

• Це лайк!
Реакції: E.N
Я взагалі хотіла кота, а вийшла кішка. І з двома очима, а вийшло, що з одним :незрозумію: Єдине, що можна сказати - це все якось так влаштоване.. Вони з'являються, коли так треба :) Тобто, якщо повинні з'явитися - з'являться все одно.. :)
Я тоді дуже здивувалася.. і так недоречно, здавалося, все було, і від хазяїв її ховала :) Але як мене тоді втішила ця кішечка. :любов:
Ти ж всіх любиш, а я ні. Я перебірливо як і з людьми :)

У мікро флешмоб з новою формою ))

Назад
Зверху Знизу