Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Я нещодавно потребувала кави. Фух, вже. :) І чомусь після цього прояснилося за вікном, так співпало :)
А я не знаю чим зайнятися. Мені треба якийсь стимул до життя. Коли за вікном ясно, то якось не читається і фільми не тойво. Ну, поприбирала трохи. Готувати не хочу, бо ще не голодна. Подруга в гості не йде, бо в неї роботи багато. Хз як розважатися :rolleyes:

Він же і так кожного дня бачить. Ото стільки рухів, щоб чоловік побачив?
Згадала як я колись працювала у Метро, і там одна дівчина розповідала, що коли вона вихідна, то увечері перед приходом чоловіка робить макіяж. Боїться, що перестане йому подобатися. До речі, дівчина була симпатична. А в мене якщо обирати між лінню і страхом перестати подобатися, то лінь перемагає. Ще й та хімія на обличчі. Навіщо воно треба зайвий раз? :-)

Згадала як я колись працювала у Метро, і там одна дівчина розповідала, що коли вона вихідна, то увечері перед приходом чоловіка робить макіяж. Боїться, що перестане йому подобатися. До речі, дівчина була симпатична. А в мене якщо обирати між лінню і страхом перестати подобатися, то лінь перемагає. Ще й та хімія на обличчі. Навіщо воно треба зайвий раз? :-)
А! :) Ну я хімії не боюся. І мені взагалі не ліньки фарбуватися, мені це подобається :)

Полізла дивитися, що це таке.
Сір вже писав нам пиріжок про музику айнур. Я теж тоді гуглила. Так що термін пам'ятаю, а що воно таке - ні :-)
І вона працює по субботах? :незрозумію: А взагалі, якщо подруга не йде до тебе, можна самій до неї :)
Вдома працює. Як же я до неї піду, якщо вона зайнята?

:кіт: Який гарнюній котичок з самого початку. Шиншилла.

• Лав
Реакції: E.N
Коли за вікном ясно, то якось не читається і фільми не тойво.
Піти за цукерками через парк? :) 🍂🍁 Неважливо, що вони в тебе є. Треба поставити мету: хочу шоколадку, наприклад, з родзинками! :-)

Назад
Зверху Знизу