Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
В тренді кози. :кава: :)

OIG2.jpg
Кози завжди в тренді :-) Цікава та корисна тварина:)

Я кілька днів тому назад так засмутилася - до сліз. Заходжу в свою езотеричну групу, а там ролик якоїсь російської співачки. Це при тому, що у групі здебільшого пости, які стосуються саме нашої школи. Дуже зрідка могло щось промайнути не езотеричного напрямку. І тут таке! Ще й та співачка на якомусь рос шоу.
Мене це тригернуло і я пишу: російськи виконавці - це саме те, чого тут не вистачає. А автор того поста відповідає, що музика не має національності. А я пишу: так що - тепер будете постити тих, хто кричить Гойда? Поряд з постами про ЗСУ.
А він відповів, що через деякий час це не матиме значення і я заангажована.
Я більше нічого писати не стала, бо там не прийнято сваритися, та й щось доказувати марно. Ну, мене там ще одна дівчина підримала коментом, і хтось ще лайком.
Але я дуже засмутилася! І так ніде не подінешся від тих *****ів, так ще й насильно їх підсовують там, де взагалі не очікуєш. А хвилин через 10 зайшла, а того поста вже нема. Не знаю, чи модер видалив, чи може мене там ще хтось підтримав, то автор побачив таку справу та й сам видалив :незнаю:
Я загалом бачу, що мене дуже тригерить саме тоді, коли не очікую щось таке побачити чи почути. В інеті звично, що періодично проскакує такий контент, а от спів у вагоні - неочікувано і то вже інша реакція. Так само якщо налаштуюся, що буду читати книгу рос, то нормально читаю, а якщо мені реклама її підкине, то роздратуюся.
Виверти психіки 😐
читаю -дивуюся..
враження, що адмін вашої групи розраховує на рос. учнів...

тому, ти мене вибач будь ласка, ганьба цієї школі...:кава:

читаю -дивуюся..
враження, що адмін вашої групи розраховує на рос. учнів...

тому, ти мене вибач будь ласка, ганьба цієї школі...:кава:
Та ні, школі не ганьба. А дописи, скоріш за все, постяться без модерації. Бо загалом дописи там бувають один на тиждень, і група закрита, чужинців нема, тому нема сенсу робити премодерацію. Ну, окрім таких от рідких випадків, коли людині щось стукнуло в голову.

Та ні, школі не ганьба. А дописи, скоріш за все, постяться без модерації. Бо загалом дописи там бувають один на тиждень, і група закрита, чужинців нема, тому нема сенсу робити премодерацію. Ну, окрім таких от рідких випадків, коли людині щось стукнуло в голову.
якщо то фб, тоді хтось зламав акк

якщо то фб, тоді хтось зламав акк
Та ні, то така людина, яка не заморочується. Власне, це і є дзен. Почув красивий голос і його не тіпає від того, що то росіяни. Але людина не розуміє, що тіпати може інших, і що яке воно взагалі має відношення до езотеричної групи.

Останнє редагування:
Та ні, то така людина, яка не заморочується. Власне, це і дзен. Почув красивий голос і його не тіпає від того, що то посіяне. Але людина не розуміє, що тіпати може інших, і що яке воно взагалі має відношення до езотеричної групи.
Це точно дзен, а не безмозкість?:)

Та ні, то така людина, яка не заморочується. Власне, це і дзен. Почув красивий голос і його не тіпає від того, що то посіяне. Але людина не розуміє, що тіпати може інших, і що яке воно взагалі має відношення до езотеричної групи.
можливо, однак на мою думку, скоріш за все цю людину зовсім ніяк не торкнулася війна.

можливо, однак на мою думку, скоріш за все цю людину зовсім ніяк не торкнулася війна.
На початку війни є його пост подяки Вчителю (я одразу перевірила що то за фрукт), отже якось торкнулася. Але можливо він живе зараз спокійно за кордоном, плюс сам по собі такий, що даремно не нервується, тож просто не розуміє.
А багато ж хто, кого війна торкнулася, такі самі. Чи у Харкові ніхто не слухає рос музику?
Он навіть Похабич нещодавно обурювався забороною рос музики. А у людини ж син загинув.

Он навіть Похабич нещодавно обурювався забороною рос музики. А у людини ж син загинув.
Людина залишилася без сина, але не може залишитися без киркорова. Капець :рл:
Я сьогодні зла (накотило), тому краще помовчу...

Назад
Зверху Знизу