Я кілька днів тому назад так засмутилася - до сліз. Заходжу в свою езотеричну групу, а там ролик якоїсь російської співачки. Це при тому, що у групі здебільшого пости, які стосуються саме нашої школи. Дуже зрідка могло щось промайнути не езотеричного напрямку. І тут таке! Ще й та співачка на якомусь рос шоу.
Мене це тригернуло і я пишу: російськи виконавці - це саме те, чого тут не вистачає. А автор того поста відповідає, що музика не має національності. А я пишу: так що - тепер будете постити тих, хто кричить Гойда? Поряд з постами про ЗСУ.
А він відповів, що через деякий час це не матиме значення і я заангажована.
Я більше нічого писати не стала, бо там не прийнято сваритися, та й щось доказувати марно. Ну, мене там ще одна дівчина підримала коментом, і хтось ще лайком.
Але я дуже засмутилася! І так ніде не подінешся від тих *****ів, так ще й насильно їх підсовують там, де взагалі не очікуєш. А хвилин через 10 зайшла, а того поста вже нема. Не знаю, чи модер видалив, чи може мене там ще хтось підтримав, то автор побачив таку справу та й сам видалив

Я загалом бачу, що мене дуже тригерить саме тоді, коли не очікую щось таке побачити чи почути. В інеті звично, що періодично проскакує такий контент, а от спів у вагоні - неочікувано і то вже інша реакція. Так само якщо налаштуюся, що буду читати книгу рос, то нормально читаю, а якщо мені реклама її підкине, то роздратуюся.
Виверти психіки 😐