Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ну, значить, це тільки я думала, що то кіт 🐱Вона і була дівчинкою![]()
Динозавр на вигляд як велентський скорпіон! Тебе не здивувало?
У книжці?Динозавр на вигляд як велентський скорпіон! Тебе не здивувало?Мене дуже. Хто б міг подумати, що бували саблезубі скорпіони
![]()
У тій, що на відео - "Encyclopedia Historica Dinosaurs". На першій картинці відео як раз цей динозавр. В смислі, якщо не дивитися. Але на цій картинці хвіст не видно. А на відео видно, що скорпионячий!У книжці?
То в них мода така булаОх вже цей пермський період. Усі тварини були вимушені відростити собі саблезубі ікла, навіть гризуни.
![]()
А я зараз раптово дивлюся екранізацію книги Кетрін Куксон. Треба ж хоч колись не фентезійне, а те, що справді відбувалося у вікторіанску епохуДодивилася Медічи
То в них мода така була![]()
O, у дитинстві зовнішній вигляд цієї ляльки здавався неймовірнім. Зараз розумієш, що віглядае як ескортницяДівчинка, головна героїня, на початку фільма виглядає точнісінько як лялька спадкоємця Тутті
![]()
Думаю, що четвертий був би несподіваніший, якби з третього прибрати знайомих.із торта на корпоративі
з'явився стриптизер олег
і з подивом зустрів знайомих
колег
Може, Олег працює на звичайній роботі в офісі, а стриптизером тільки підробляє. Або взагалі це був його перший робочий день в якості стриптизера в торті - і одразу така невдачаДумаю, що четвертий був би несподіваніший, якби з третього прибрати знайомих.
І мабуть я б пояснила звідки колеги, бо можна подумати, що колеги-стриптизери, але ж не це малося на увазі?
Я думаю, що Сір і мав це на увазі. Але може-не може я б краще перетворила на впевненість.Може, Олег працює на звичайній роботі в офісі, а стриптизером тільки підробляє. Або взагалі це був його перший робочий день в якості стриптизера в торті - і одразу така невдача![]()