Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Зателефонувала подруга. З нею сталося жахливе. До неї в квартиру заліз злодій. Коли вона була вдома – сиділа у кімнаті, працювала. Почула щось підозріле пішла у бік дверей і тут двері відчиняються і стоїть чужий дядько. Коротше почала вона репетувати, він її штовхнув, вона його штовхнула. Навіть не пам'ятає, скільки вони там штовхалися. Але він утік. У неї тепер стрес і вимагає на двері засувів, крім нових замків
Всі будьте уважні
Я коли в Києві житло орендував, до мене два раза залазили, в різні квартири.
Одна на першому поверсі, одна на другому. Перший раз вкрали монітор від компютера і 300 грн., другий раз нічого не вкрали.

Зателефонувала подруга. З нею сталося жахливе. До неї в квартиру заліз злодій. Коли вона була вдома – сиділа у кімнаті, працювала. Почула щось підозріле пішла у бік дверей і тут двері відчиняються і стоїть чужий дядько. Коротше почала вона репетувати, він її штовхнув, вона його штовхнула. Навіть не пам'ятає, скільки вони там штовхалися. Але він утік. У неї тепер стрес і вимагає на двері засувів, крім нових замків
Всі будьте уважні
Кошмарна подія. :рл: А будинок який? А кодовий замок на під'їзді є?

Коротше, треба нам усім засув на двері. Замки - якось ненадійно.

Кошмарна подія. :рл: А будинок який? А кодовий замок на під'їзді є?

Коротше, треба нам усім засув на двері. Замки - якось ненадійно.
Звичайний жилой дом. П'ятиповерхівка. Замок є. Але відклічали світло у той час и двери були в під'їзд відчинени

Всі будьте уважні
Засув - це ж зсередини? Це просто щоб їй було спокійніше, коли вона вдома? То можна і просто шпингалет якийсь.
Як казали знавці, нема такого замка, який не відкрив би спеціаліст :(

Засув - це ж зсередини? Це просто щоб їй було спокійніше, коли вона вдома? То можна і просто шпингалет якийсь.
Як казали знавці, нема такого замка, який не відкрив би спеціаліст :(
Так зсередини

Та хоча б ланцюжок накидувати, і то вже легше. Злодій не зможе прям так одразу потрапипи. Не пиляти ж йому ланцюг.

А ще думаю, це був не спец, а просто забулдига, який ковиряв не тільки в цій двері будинка, а й в інших, в надії, що хоч десь вийде, і ось вийшло.

Та хоча б ланцюжок накидувати, і то вже легше. Злодій не зможе прям так одразу потрапипи. Не пиляти ж йому ланцюг.

А ще думаю, це був не спец, а просто забулдига, який ковиряв не тільки в цій двері будинка, а й в інших, в надії, що хоч десь вийде, і ось вийшло.
Та забулдига ж с переляку тоже мог подругу по голові треснути. Мабуть теперь у неї буже й ланцюг, й засов. Від собачкі її толку немає. Вона мені каже : "Може требу було в злодія кота кинути. В морду?"

Та забулдига ж с переляку тоже мог подругу по голові треснути.
Міг :хмммм: Коротше, треба це розцінювати як знак від "вищих сил", на цей раз обійшлося переляком. Але "підказали", де є слабке місце.

Мені так колись "підказали", щоб я валила поскоріше з того зйомного будинку. У твоєї подруги ситуація інша, це хата її, - треба лише посилити методи безпеки.
Взагалі-то зрозуміло, що коли нема струму, то й кодовий замок не працює.. А от насправді хто б потурбувався про додаткову безпеку? Нікому ж в голову не приходить, поки не станеться..
Мабуть теперь у неї буже й ланцюг, й засов. Від собачкі її толку немає. Вона мені каже : "Може требу було в злодія кота кинути. В морду?"
Це котохульство! :увага:

Від собачкі її толку немає.
Прийшла пора ще одного завести.

IMG_3529.webp

бджола вкусила глiба в око
кліщі припали до сідниць
коли він квіти рвав для галі
любов буває дуже зла
покусали бджоли
заболів живіт
захотілось меду
пробурчав ведмідь

Повернемося до наших баранів кіз
Так, сьогодні була друга серія коза. З Манюнею важче, бо вона не звикла стригти нігті, і не любить лежати. Роза - то сама вже лягає, коли бачить до чого справа йде. А в Манюні, крім того, це й такі ратиці, бо ви навіть не уявляєте. Я сама не уявляю як на них взагалі можна стояти. Ото як показують дівчат зі страшними кігтями, що аж закручені, ото майже таке саме в кіз. Так у неї вони ще й твердючі такі, що ледве бере секатор. Чи кальцію багато в організмі, чи то бабусина гірська порода дає взнаки.

Назад
Зверху Знизу