Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Leonardo не зміг в анімацію :збентежений:

Оце ти робив замість спати? Ми ж не поспішаємо!
Дякую! Може завтра сама спробую, десь же я там робила анімацію :)

IMG-38ac87c4614e8d06c96f40b6f7dde535-V.webp

бджола вкусила глiба в око
припали кліщі до сідниць
коли він квіти рвав для галі
любов буває дуже зла

:D

З сепаратисткою погризлася (вона таки прийшла з'ясовувати взаємини), козі копита підстригла - день пройшов продуктивно :-)

З сепаратисткою погризлася (вона таки прийшла з'ясовувати взаємини), козі копита підстригла - день пройшов продуктивно :-)
Ого, яка ти спритна :) І на роботі побула, і вже до мами приїхала! :кручусь:---:кручусь: (це якби траспортний засіб)

Не встигнеш і оком моргнути, як бінг вчергове видасть мені найперше моє замовлення, яке я робила ще у грудні :рл: "Дівчина п'є каву, кіт їсть сосиску". От чого не кіт їсть сосиску? Де у цого бінга мізки, взагалі?! :-)

OIG1.jpg

Надибала цікаву книгу! Ната Гриценко "Тінь на порозі". Фентезі.

Зателефонувала подруга. З нею сталося жахливе. До неї в квартиру заліз злодій. Коли вона була вдома – сиділа у кімнаті, працювала. Почула щось підозріле пішла у бік дверей і тут двері відчиняються і стоїть чужий дядько. Коротше почала вона репетувати, він її штовхнув, вона його штовхнула. Навіть не пам'ятає, скільки вони там штовхалися. Але він утік. У неї тепер стрес і вимагає на двері засувів, крім нових замків
Всі будьте уважні

Надибала цікаву книгу! Ната Гриценко "Тінь на порозі". Фентезі.
Паперову? Пошукала, немовби нема ще в ел.вигляді.
Ната Гриценко присутня на флібусті як перекладач Ніла Геймана та Айзека Азімова. Мабуть, перекладала-перекладала та й вирішила писали щось своє :)

Назад
Зверху Знизу