Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Доброго ранку! Всім нам добра:кава:

OIG2._iR7BnH4zJi_Cnq.webp

Неправильно. Потрібно тримати заряд а межах 50℅ - 70℅. Так батарея довше прослужить.
Отакої! :eyecrazy:
А ти про це давно знаєш? Я коли мені про те сказали, шукали в інеті як правильно, і тоді не знайшла. А зараз вже є.

Останнє редагування:
коли без світла залишився
відчув легкий культурний шок
тепер у мене батарея
пляшок
О! Оце справді порошок! Тут я навіть правильно прочитала - у четвертому був вибух :угу:

Це ж я через таке розряджання заряджала вночі. Я здогадувалася, що це погано, бо працює весь час, але інакше не виходило. Тепер інша справа!

А ось ще цікаве знайшла:
Коли користуєтеся інтернетом, пам’ятайте: підключення через Wi‑Fi споживає менше заряду акумулятора, ніж через мережу. Тому рекомендуємо ніколи не вимикати Wi-Fi.

І ось (думала, що до 100% тре заряджати):
Сучасні смартфони потрібно постійно заряджати. Рівень заряду батареї повинен коливатися від 40 до 80%. Ставити на зарядку потрібно, коли рівень заряду знизився до 10-20%. І можна відключати зарядний пристрій, коли рівень заряду досяг 80-90%.
(Хоча тут незрозуміло - рівень має бути 40-80, а ставити, коли знизився до 10-20 :незнаю: )

на весні бажається
щастя та торта
в галі діатезом
**** розцвіла
:D

Колись постила від цієї авторки хижі вишеньки. Тепер хижа квіточка :-)

1713704266660.webp

• Я в шоці!
Реакції: E.N
Увага! Всім, хто читає це повідомлення!
Напишіть кілька рядків - чим зараз займаєтеся :)

• Я в шоці!
Реакції: E.N
Психотрансформація. Твоя психіка - це божественна іскра + блоки его. Прибери блоки его і ти станеш тим, хто ти є, Богом.

Знання законів. Якщо ти не знаєш законів керування реальністю - ти спиш у сні, який створює для тебе система.

Пізнання унікальності твого Я. Тільки знаючи свої унікальні параметри, ти знаходиш розуміння, як влаштований особисто твій Мерседес, та що там Мерседес, космічний корабель. Кожна дитина геній, а ти колишня дитина, яка забула, що вона геній.

Цілі. Усі знають свої цілі. Але мало хто розуміє, що вони не свої і багато в чому продукт того ж его, внутрішньої галюцинації, розчинивши яку, ти зрозумієш, чого дійсно хочеш. А з цим прийде енергія і натхнення. Так починається Шлях, так відкривається Призначення.

Мета-особистість. Мета-особистість живе у твоїй глибині. Вона не активована. Можна називати її божественною свідомістю, людиною щасливою чи якось іще, у будь-якому разі вона вже є і чекає пробудження. Активувати мета-особистість, активувати макролюдину на рівні стану сприйняття - кінцева і ключова мета всієї моделі.

у подушках лежу в халаті
вітріще виє за вікном
але мене це не чипає
буду дивится серіал
:D
Лено, а мені здається чи ти зараз набагато більше дивишся серіалів, ніж раніше?

Психотрансформація. Твоя психіка - це божественна іскра + блоки его. Прибери блоки его і ти станеш тим, хто ти є, Богом.

Знання законів. Якщо ти не знаєш законів керування реальністю - ти спиш у сні, який створює для тебе система.

Пізнання унікальності твого Я. Тільки знаючи свої унікальні параметри, ти знаходиш розуміння, як влаштований особисто твій Мерседес, та що там Мерседес, космічний корабель. Кожна дитина геній, а ти колишня дитина, яка забула, що вона геній.

Цілі. Усі знають свої цілі. Але мало хто розуміє, що вони не свої і багато в чому продукт того ж его, внутрішньої галюцинації, розчинивши яку, ти зрозумієш, чого дійсно хочеш. А з цим прийде енергія і натхнення. Так починається Шлях, так відкривається Призначення.

Мета-особистість. Мета-особистість живе у твоїй глибині. Вона не активована. Можна називати її божественною свідомістю, людиною щасливою чи якось іще, у будь-якому разі вона вже є і чекає пробудження. Активувати мета-особистість, активувати макролюдину на рівні стану сприйняття - кінцева і ключова мета всієї моделі.
Цікаво. Я б таке послухала, але якби воно було в такому стислому вигляді, як ти написав. Ну, трохи розгорнутіше.
Не витримую довгі пояснення.

Назад
Зверху Знизу