Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Бо автори самі обиратимуть що постити, і це може виявитися навіть не пиріжок чи порошок, а просто віршик :-) І навіть не обов'язкового гарний
Навряд чи запостять неформат, це ж все-таки досвідчені автори :) І навряд чи не гарний - ну хоча б тому, що вже були запощені в Віршиках, а туди негарне не пропускається :)

Ай! В мене така ідея щодо розфарбування будиночка равлика! Не знаю чи це буде гарно, але точно - оригінально 🙃

Навряд чи запостять неформат, це ж все-таки досвідчені автори :) І навряд чи не гарний - ну хоча б тому, що вже були запощені в Віршиках, а туди негарне не пропускається :)
Автори іноді самі не дуже розрізняють де пиріжок, а де віршик. А постили ми різне, просто через брак контенту.

Мені подобається Габрієла.
Вона дуже скромна.
Але в неї 1,6 млн. підписників.
Ох, щось не вірю я в твою раптову любов до скромних дівчат! От тільки не мені таке кажи, гаразд? :ги: А то я не в курсі за Місяць в Скорпіоні і який він, і що дає своїй людині :зуби:

Щодо підписників. У Лариси 2,94. Мабуть, ****** все-таки рулять. А в цьому відео вона ще й в двох примірниках, ну щоб мало не здалося :-)

Щодо підписників. У Лариси 2,94. Мабуть, ****** все-таки рулять. А в цьому відео вона ще й в двох примірниках, ну щоб мало не здалося :-)
Дуже гарно звучить Fade to Black. Третього тільки Хетфілда бракує на вокал.

Розбудили виродки, тепер заснути ніяк не вдається.
Про вірш думала... Щось по типу такого хочеться:

коли предстану перед богом
спитаю в нього врешті решт
хто там крізь простір так печально
на струнах квантових бринить

Та щоб їх кістки з землі повикидало, щоб їм спокою на тому світі не було, щоб їх рід до 14 коліна убогих родил!

Останнє редагування:
Розбудили виродки, тепер заснути ніяк не вдається.
Про вірш думала... Щось по типу такого хочеться:

коли предстану перед богом
спитаю в нього врешті решт
хто там крізь простір так печально
на струнах квантових бринить
хто так проникливо крізь простір...
В цьому варіанті виходить подвійне значення проникливо - і крізь простір проникає, і до душі 🤔 І "там" позбулася.
Але мабуть красивіше було б не крізь простір, а між зорями. Зірки краще влазять, але зорі - красивіше.

Буде тобі, враже, так як відьма скаже...(С)

OIG1098.jpg

Дуже гарно. Я б її запостила в себе в фб, але треба попросити Сіра щось з рукою зробити. Всю руку до ладу він навряд чи доведе, але хоча б прибрати отой відросток за нею.

Назад
Зверху Знизу