Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Рекламу підкинуло. Симпатична вишиванка. Просто щоб ходити в ній, а не лише на свято. Але мені б більше сподобалося, якби блакитні нитки на сірому.
Може колись (навряд), коли я довишиваю те, що вишивала, сплету браслет, розмалюю кульки і відредагую оповідання, я занурююся у вивчення вишивання сорочок. Підписана на групу, де і вишивка, і крій, і зшивка, про різні нюанси розповідають. Бо спочатку ж вишивають на полотні, а потім зводять докупи. Та мені хоч би якось спробувати, але це така марудна справа, і довго, і на очі навантаження. Але може все-таки колись... :rolleyes:
Screenshot_20240404-195620.jpg

Взагалі під джинси не підходить.
Так часто намагаються поєднати, але ніколи не підходило.

Щось я так втомилася від доробок віршів (ми ж в фб ціле простирадло списали), що пішла я мабуть назбираю пиріжків від майстрів. Щоб мозок відпочив :-)

А мені подобається :) Сучасність в поєднанні з багатовіковою історією. А шо підходить під вишиванку, на твою думку?

Рекламу підкинуло. Симпатична вишиванка. Просто щоб ходити в ній, а не лише на свято. Але мені б більше сподобалося, якби блакитні нитки на сірому.
Може колись (навряд), коли я довишиваю те, що вишивала, сплету браслет, розмалюю кульки і відредагую оповідання, я занурююся у вивчення вишивання сорочок. Підписана на групу, де і вишивка, і крій, і зшивка, про різні нюанси розповідають. Бо спочатку ж вишивають на полотні, а потім зводять докупи. Та мені хоч би якось спробувати, але це така марудна справа, і довго, і на очі навантаження. Але може все-таки колись... :rolleyes:
Screenshot_20240404-195620.jpg
Виглядає досить ефектно, як на мене))) гарно.

Бо ти дивишся на неї як на народний витвір. Думаю, що справа в цьому. А якби то було намальоване, а не вишите? І фасон трохи інакший? Але щоб загалом було б схоже.
Мені цей варіант нормально, хоча я б теж не носила під джинси.

Щось я так втомилася від доробок віршів (ми ж в фб ціле простирадло списали), що пішла я мабуть назбираю пиріжків від майстрів. Щоб мозок відпочив :-)
Знов пиріжки, тільки тепер від майстрів?! :) Ні, щоб мозок відпочив, треба щось кардинально інше :-) Подивитися якусь серію комедійного серілу. "Дві дівчини на мілині", наприклад, щось таке :)

Мені здається, варіант Іри краще: немає "масла масляного", і "белгород", і "*****ських" - і так ясно же, що *****ських. Сильно "розжовано".
Так-то так, але інверсія жахлива. Так вона хоч трохи згладжена, хоча теж не дуже

Знов пиріжки, тільки тепер від майстрів?! :) Ні, щоб мозок відпочив, треба щось кардинально інше :-) Подивитися якусь серію комедійного серілу. "Дві дівчини на мілині", наприклад, щось таке :)
У мене ж не загалом мозок втомився, а втомився від того, що багато не найкращих варіантів. Це як подивитися п'ять альбомів з каракулями, а потім відпочити очима на картинах майстрів (тільки гарних :-) )

Я нічого не розумію, таке враження, що у сусідів зникла або підлога, або стіна. По-перше, я досить чітко чую розмову, а люди навіть не кричать. Якщо прислухаюся, то буду чути про що мова.
По-друге, я казала колись, що мабуть тваринку принесли. Так ота тваринка зараз гасає. І це не наді мною, через поверх! Маленька собачка в них. Думаю, що це стіни відбивають звук, хоч він і йде зверху. Не знаю як це можливо. Але явно звукоізоляція стелі мало чим допоможе, якщо б я вирішила це зробити.

Як на мене, найбагатший вигляд має борщивська вишивка. Але мені там подобається саме чорно-бордова гамма на білому.

Можна в Літературу і не ходити. Там писатиму, а сюди - цитатою :)

Зібрала трохи віршів, які мені до вподоби, української пиріжкарки ай эм. На жаль, українською в неї мало.

я більше не повірю галі
хай очі виплаче свої
бо ці сліди зубів на салі
її
© ай эм

ах вот бы мне вернуться в детство
на пять коротеньких минут
увидеть маму молодую
доесть зелёную гуашь
© ай эм

наутро после снегопада
брюссельцы лепят снежных баб
и наблюдают краем глаза
рисует брейгель или нет
(с) ай эм

меня усыновили кошки
и воспитали как свою
я восемь раз не умирала
посмотрим что на этот раз
(с) ай эм

илларион приходит к гуглу
и говорит ответь мне гугл
а гугл лежит подобно сфинксу
и буквы о зажмурены
(с) ай эм

мы шли по скверу в супермаркет
а сын внезапно произнёс
вот тут лежала тётя катя
которую убил снаряд
(с) ай эм

сначала а сказал мефодий
а дальше бэ сказал кирилл
а дальше гэ сказали греки
а их попробуй переспорь
(с) ай эм

весной людей почти не стало
и вдоль заброшенных дорог
стоят набухшие от сока
стволы недоеных берёз
© ай эм

сейчас так рано ставят ёлки
на них смотреть ещё нельзя
они на новый год и надо
зажмурясь мимо проходить
© ай эм

спаси меня кричала ёлка
спаси ведь скоро новый год
но дети наступали строем
и кот
(с) ай эм

вениамин сказал супруге
на новый год колю свиню
свиня надев свой чорный пояс
ню ню
(с) ай эм

однажды я куплю собаку
и бегать отпущу в луга
собака спросит это щастье
ага
(с) ай эм

До речі, хочу навести приклад абсолютно бездумного коменту людини, яка живе десь в іншій галактиці.

война вошла в наш тихий город
в венке из свежих маргарит
а ок писать уже не надо
какое ок когда война
(с) ай эм
Комент адміна: " как хорошо!" :рл:

Це був останній вірш ай ем в тій групі (яка співчуває українцям), бачила ще її прохання після того, щоб більше її віршів не постили. Не знаю, що стало причиною, можливо це.

Останнє редагування:
До речі, хочу навести приклад абсолютно бездумного коменту людини, яка живе десь в іншій галактиці.

война вошла в наш тихий город
в венке из свежих маргарит
а ок писать уже не надо
какое ок когда война
(с) ай эм
Комент адміна: " как хорошо!" :рл:

До речі, це був останній вірш ай ем в тій групі (яка співчуває українцям), бачила ще її прохання після того, щоб більше її віршів не постили. Не знаю, що стало причиною, можливо це.
Не думаю, що адмін шось погане мала на увазі. Вона мала на увазі, що хороший вірш. Він таки хороший

Не думаю, що адмін шось погане мала на увазі. Вона мала на увазі, що хороший вірш. Він таки хороший
Та я розумію що вона мала на увазі, тим більше, що я знаю, що вона співчуває українцям. Комент саме бездумний.

Назад
Зверху Знизу