Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
антон квадратними очима
дивився на квадрат вікна
на клумбі дід петро ціліндр
коня сферичного пасе

:кінь2: :D
Це чудово :клас: Тільки я б ще вікно зробила не квадратним, якщо вже на те пішло - овал вікна, наприклад :-) Абсурдні пиріжки - це дуже, дуже круто.

• Це лайк!
Реакції: E.N
коли предстану перед богом
дізнаюсь в нього врешті решт
чому так довго і навіщо
на струнах квантових бринить
Хотілося б підправити третій рядок, бо це наче одне питання, розірвання на дві частини, просто щоб заповнити пусте місце. "Чому так довго, навіщо"... замість незначних слів краще використати щось таке, що підсилить сприйняття. Особисто мені хотілося б додати щось атмосферне, наприклад:

коли предстану перед богом
чому так довго і печально

Печально - мені теж не дуже подобається. У мене в голові є мелодія рядків, а слова поки що нема, звучить так, щоб там "і" після "довго" не повинно бути. Тоді буде красиво. Але треба знайти слово.
P.S.Це лише моє сприйняття, не факт, що воно правильне. Але з третій однозначно треба доробити.

Це чудово :клас: Тільки я б ще вікно зробила не квадратним, якщо вже на те пішло - овал вікна, наприклад :-) Абсурдні пиріжки - це дуже, дуже круто.
антон квадратними очима
дивився у овал вікна
коня сферичного пасе

:клас:

антон квадратними очима
дивився у овал вікна
на клумбі циліндричний дядько
коня сферичного пасе

:)
Ідеально! ❤️

Особливо подобається згадування сферичного коня - гріє душу першому поколінню Інтернета :-)

• Це смішно!
антон квадратними очима
дивився у овал вікна
коня сферичного пасе

:клас:
А ще я подумала, що можна піти від зворотнього:

антон квадратними очима
дивився у квадрат вікна
на клумбі дідуган квадратний
коня сферичного пасе

Тому і очі квадратні, що у квадратному світі раптом сферичний кінь.

• Це лайк!
А ще я подумала, що можна піти від зворотнього:

антон квадратними очима
дивився у квадрат вікна
на клумбі дідуган квадратний
коня сферичного пасе

Тому і очі квадратні, що у квадратному світі раптом сферичний кінь.
у квадратурі кола ганна
як демон максвела кричить
антон уваги не звертає
й будує паралелограм

:D

Суттєве погіршення якості повітря в Україні очікується найближчими днями, – Гідрометцентр.

За їх інформацією, в Україну прибуває пил із Сахари. Пилом вчора накрило Прикарпаття, а ось 1-го квітня така ситуація буде майже по всій державі.

Небо буде дуже тьмяним і при цьому все ще очікується тепло до +25°С.

у квадратурі кола ганна
як демон максвела кричить
антон уваги не звертає
й будує паралелограм

:D
Оце мені подобається! Незрозуміло, пиріжково, і головне - мелодійно. Бо мені часто в твоїх віршах трохи не вистачає мелодійності. Заберу в ВП. Не знаю чи зайде, бо поціновувачів абсурдних віршів у нас менше, ніж хотілося б, але мені подобається! :клас:

• Це лайк!
Тільки мабуть "й" прибрати. З ним важче читається, а без нього теж нормально зрозуміло. Маріє, як вважаєш?

Мені здається, що ти просто підбираєш слова, які туди влізуть, так? :-)
А ти відчуй атмосферу... Безкрайній космос, пливуть планети, спалахують зірки (які теж планети :-) ). Незвичайна чарівна музика, яка пронизує наскрізь. Вже мільйон років бог (чи хтось) грає на квантових струнах...
Ось ця атмосфера має бути у третьому рядку. Спочатку відчути, а потім шукати слово, яке може передати ці відчуття:) Це не має бути просте слово, по типу, хто так красиво грає. Треба щось, що передасть особливість космічної музики.

коли постану перед богом

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу