Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • 16 листопада форум не працюватиме з 18:00 до 23:59 з технічних причин. Просимо вибачення за незручності

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Ну тоді хоча б таку, яка не приносить сильного незадоволення :) (Мій улюблений девіз: щастя - це відсутність нещастя)
Наприклад, твоя ж краще для тебе, ніж, наприклад, професія бухгалтера? чи, упаси боже, лікаря? :-)
Я питала теоретично, а не стосовно своєї роботи :)

Краще завести живого
І запхати між подушками? :eyecrazy:

Буде шматочками на сковорідці з цибулею, часником та базиліком:)
Свинина, яловичина? У мене лежить в морозилці шматок яловичини. Не знаю, що з ним робити. Дуже давно відійшла від використання яловичини. Не я купила, як ти розумієш :-)

Свинина, яловичина? У мене лежить в морозилці шматок яловичини. Не знаю, що з ним робити. Дуже давно відійшла від використання яловичини. Не я купила, як ти розумієш :-)
Зробити відбивні. З часничком.

• Це лайк!
Реакції: E.N
Свинина. Добрий шмат. Котам також перепало :кіт: :D

Післяобідній дзен

OIG3.webp

Післяобідній дзен

OIG3.jpg
Копчений окунь.. :їжа: Смачняшка. Мій дід ловив їх в Оскольському водосховищі і коптив на саморобній коптилці. Зараз такі можна просто купити, а тоді він майстрив.

_ окуні.webp

3-тя серія мелодрами :)

Інколи я думаю : як чудово було б жити в Німеччині! Мене влаштовують їхні порядки. І сама я не схильна порушувати правила.

Знову рветься до нього на роботу?
Я не прислухалася. Мені то не дуже цікаво, щоб ще відволікатися від своїх справ, слух напружувати :-) А раніше - то просто зацікавилася про що можна кричати пів години.

Чудова космічна тема.

Згадалася одна з улюблених у Muse.

Люди будуть говорити, що нас ніхто не бачить,
Що ми відщепенці і зовсім одні.
Вони вірять, що нічого не здатне встановити з нами контакт
І вивести нас із безмежної темряви.

Вони помиляються,
Вони не праві.

Назад
Зверху Знизу