Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
:кава: :)

Мені здається, вона ніби каже:
- *******, ідіть у дупу! Ніщо мені не завадить викурити мою вранішню сигаретку!

Ого, розігналася як! :-)
Я вирішила бістренько сходити за хлібом та молоком, прихопила ще яєць, бананів та шматок наполеону. І ось уже вдома, доїдаючи наполеон, дістала м'ясорубку і все...:D

Я вирішила бістренько сходити за хлібом та молоком, прихопила ще яєць, бананів та шматок наполеону. І ось уже вдома, доїдаючи наполеон, дістала м'ясорубку і все...:D
Будуть чудові звичайні смачні котлетки! :їжа:
Теж збираюся в магазин. Треба теж прикупити наполеон! :кава:

До речі, сьогодні День подруг. Відсвяткуємо наполеонами :пиво:

:кава:

До речі, сьогодні День подруг. Відсвяткуємо наполеонами :пиво:
:D

00000.webp

А я тепер захотіла цих котлет. Але то вже наступного тижня. Збираюся до мами на вихідні, і холодильник звільнила, нема продуктів. От привезу, тоді... :)

Ні, усе разом :) Оце я таке зробила. Ну, смачно, звісно.
Саме смажене? Зовсім без додавання води? Мабуть, якщо це куряче філе, добре вийде :) А якщо говядина чи свинина, якось сумніваюся.. Воно ж не просмажиться, якщо не відбите і не тоненьке :rolleyes:
От тушковану картоплю з м'ясом - звісно, робила. :угу:
До речі, підсіла на картоплю зі шматочками філе в рукаві - от класна річ :) Все поклав - витяг через 50 хвилин вже готове :їжа:

Мені всю ніч снилися варвари впереміш з вікінгами. Біжать, кричать, б'ються, бухають...
В серіалі "Рим" грає Тобіас Мензес! :любов: Дуже мені подобається цей актор.. По двом ролям в серіалі "Чужоземка" - гарного і поганого хлопців :)

Назад
Зверху Знизу