Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Доброго ранку, добрих вражень :):кава:

OIG._iM1Pmp_.webp

Ну добре, якщо так.. Продовжуємо шкереберть :-)
Нам ще серіал знашовся
"Сіверяни" - норвезький комедійний серіал, створений Йоном Івером Хельгакером і Йонасом Торгерсеном. Прем'єра шоу відбулася у Норвегії на каналі NRK1 у жовтні 2016 року. Серіал розповідає про групу вікінгів, що живуть у селі Норхейм у 790 році.

:D

А я перечитую Ролдугіну про руду проблему.
:клас:
Так, дуже класно написано. У мене до сих пір зберегся післясмак. Подумала - більше за все нагадує сон, в якому я би читала фентезі і події відбувалися б найдивовижнішим чином. До речі, це було перше фентезі про попаданок, яке я прочитала. Відтоді я прочитала десятки книг на цю тематику, - все набагато простіше і ніякого післясмаку.
Треба перечитала тепер. 6 років пройшло. Цікаво, чи буде ця книга такою ж дивовижною :rolleyes:

Нам ще серіал знашовся

:D
Почитала про нього. Те, що комедія, дещо бентежить.. Але спробуємо, звичайно :)

Норвегія, 790 рік. Вікінги промишляють тим, що грабують мирних жителів, ламають ворогам кістки та беруть полонених. Наприклад, нещодавно вони захопили одного неспокійного римлянина. Він не хоче приймати північне життя, а все клопочеться про якусь культуру і навіть збирається будувати для варварів театр. Палицею його по голові.

Серіал почесний, його навіть самі норвежці люблять. Знімали, до речі, одночасно двома мовами: англійською та норвезькою.

Особливий кайф — войовниця Фрейя, роль якої виконала Сільє Торп. Це брутальна жінка з татуюваннями, яка любить стріляти з лука по селянах, що бігають.

Два слова, що описують серіал: смішно та дико. Кіно-фарс, звичайно ж, вікінги так не жили. Не шукайте історичної правдоподібності, хоч декорації все одно вийшли класні.
Але це чудова комедія на кілька вечорів, особливо якщо любите брутальний гумор. Жаль, що серіал закрили після третього сезону.

Похабич написав, що сам пішов у військомат, проходить комісію.
Ніфігасе! Йому 59. До речі, весною лежав в лікарні довго з серцем.

Звідти мене вразив своїм почуттям гумора (на цей раз чорним). Написав з лікарні у ФБ: "Це 3-й поверх лікарні. (фото). Там, внизу, оранжерея з папужками. Мімімі. А якщо хтось довго не видужує, лікарі того скидають униз, щоб його папужки з'їли". :-) Треба ж було таке придумати! :ги:

А я перечитую Ролдугіну про руду проблему. Як все ж таки добре написано.
А як тобі прийшла думка саме її перечитати? :) Відкрила бібліотеку в електронній книжці, подивилася, що б таке почитати.. "О, а ну-мо Руду проблему перечитаю"?

Дівчата, вам видно відео? А то більшість тг-каналів тільки для участників. Хоча зазвичай про це попереджають, коли намагаєшся скопіювати посилання. А на цей раз такого не сказали.

Хазяйка каже котику "О, айм соррі" :-)

Дівчата, вам видно відео? А то більшість тг-каналів тільки для участників. Хоча зазвичай про це попереджають, коли намагаєшся скопіювати посилання. А на цей раз такого не сказали.

Хазяйка каже котику "О, айм соррі" :-)

Все бачу

А як тобі прийшла думка саме її перечитати? :) Відкрила бібліотеку в електронній книжці, подивилася, що б таке почитати.. "О, а ну-мо Руду проблему перечитаю"?
Еее... Здивувало твоє питання. Ось чому: в електронній бібліотеці в мене ті книги, які я завантажую туди саме для того, щоб їх читати, тож... Правильніше було б спитати чому я її завантажила. Хоча це теж дивне питання, бо я час від часу перечитую книги, які мені сподобалися. Наприклад, Пехова. Як можна відповісти на питання як прийшла думка перечитати Пехова? :-) А Ролдугіну завантажила мабуть ще у вересні :)

Дівчата, вам видно відео?
Тут - ні. Перекидає в ТГ, там видно.

Еее... Здивувало твоє питання. Ось чому: в електронній бібліотеці в мене ті книги, які я завантажую туди саме для того, щоб їх читати, тож...
Але ж вони там могли знаходитися вже кілька років, вірно? Ти ж їх не видаляєш після прочитання? Тож мені і уявилася така картина, як ти передивляєшся бібліотеку в пошуках чого б такого почитати :)

У мене книжки завантажені в телефон, тож не сильно довго можуть там знаходитися.. телефони, вони виходять зі строю.. А ел.книжка довговічна, як я собі це уявляю.
Тут - ні. Перекидає в ТГ, там видно.
Ну хоч так ❤️

Назад
Зверху Знизу