Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Але тут виглядає наче нові поставки сосисок будуть не скоро. І дівчинка з коте розмірковують як поділити 5 сосисок на тиждень. Але зате в дівчинки ще є запасне капучіно.
І справді. Якісь сумні у них обличчя 🙄

Треба домалювати їм холодильник з запасом.
У тебе на малюнку як раз і був холодильник :їжа:

Читаю зараз в списку заблокованих читачів, за що заблокували когось. "*********** та **** у Головному розділі". Ну ось так завжди! Як щось цікаве, так я не бачила :-)

У тебе на малюнку як раз і був холодильник :їжа:

Читаю зараз в списку заблокованих читачів, за що заблокували когось. "*********** та **** у Головному розділі". Ну ось так завжди! Як щось цікаве, так я не бачила :-)
А де цій список?

.webp

Це я трішки не зрозуміла. Навіщо суржиком?
Моя перша мова у житті була українська, тобто, вимова моя українська.
Звичайно, я навчалась в російській школі, а потім у вузі, і оточення моє у Харкові російськомовне.
Але я ще читала багато книжок українською, тому лексика у мене не так щоб примітивна.
Інша річ, що ні з ким розмовляти, хіба що з собою. :)
Ні, суржиком не треба. Просто якщо та людина інакше не може, то хоча б суржиком розмовляє, відмовилася від рос. Поступово може вивчить. А ви, виходить, українську краще від неї знаєте, а спілкуєтеся рос.
Якщо я правильно зрозуміла ситуацію :)
Інша річ, що ні з ким розмовляти, хіба що з собою. :)
Чому не розмовляєте з усіма людьми? :-)

:)

Чому не розмовляєте з усіма людьми? :-)
До речі, українску все частіше чую – у розмовах людей на вулиці, ринку, у магазинах від покупців. Серед зграйок молоді. Але що цікаво – переважно говорять жінки такого, ну академічного вигляду. У зграйках молоді – все :)

До речі, українску все частіше чую – у розмовах людей на вулиці, ринку, у магазинах від покупців. Серед зграйок молоді. Але що цікаво – переважно говорять жінки такого, ну академічного вигляду. У зграйках молоді – все :)
Сподіваюся, далі буде більше. Гадаю, що дехто ще соромиться. Але якщо навколо купа народу українською, то й самі почнуть. А ті, що не володіють на нормальному рівні, все одно зараз хоч слівце та вставлять. Так що потроху вертаємося. Ось Нужно Подумать ще почне, і зрозуміє, що нічого там нема страшного в тому, щоб розмовляти українською з рос-мовними.

Сподіваюся, далі буде більше. Гадаю, що дехто ще соромиться. Але якщо навколо купа народу українською, то й самі почнуть. А ті, що не володіють на нормальному рівні, все одно зараз хоч слівце та вставлять. Так що потроху вертаємося. Ось Нужно Подумать ще почне, і зрозуміє, що нічого там нема страшного в тому, щоб розмовляти українською з рос-мовними.
Чим більше навколо буде української, тим швидше "виговоряться" люди на зразок мене. Бо зараз я пишу краще, ніж говорю :)

У мене сьогодні сталася важлива подія - я нарешті купила оправу :-)
Добре, що не стала поспішати. Це вже з нових, і вона майже така як треба. Дорогувато, правда. Та що ж поробиш, треба щоб личила, і це ж не на місяць купується. Хоча напевне буде видно, коли лінзи поставлю, бо вони змінюють вигляд. Тепер ще лінзи обрати, але це вже простіше. Хоча теж не так просто. Хочу антиблік, але мені не подобається коли відблискують зеленим чи фіолетовим - очей за ними у людини не видно, неможливо спілкуватися, тільки на відблиски і дивишся. Хоча це вже будуть не мої незручності :-)

• Це лайк!
Реакції: E.N
Зараз хочу щось яскраве - сині чи рожеві :)

Ось таки зараз. Пластик подобається

photo_2023-12-18_19-53-34.webp
Тоді в тебе не має бути проблем з вибором. Що пластику, що круглих - повно. Щоправда зараз в моді великі.
Зараз хочу щось яскраве - сині чи рожеві :)
І таких багато :угу: Принаймні є :)

• Це лайк!
Реакції: E.N
А от мені довелося купити чорну оправу. Ну, нічого, в мене вже була, і я її розфарбовувала. І зараз так зроблю. Гірше, що вона не дуже вузька, бо зараз таких взагалі не роблять. Тобто є, але вони такі як для читанні - вгорі недостатньо.

Та там, виявляється, такі пристрасті киплять... а ми тут з Леною окуляри обговорюємо :rolleyes:

Та там, виявляється, такі пристрасті киплять... а ми тут з Леною окуляри обговорюємо :rolleyes:
У нас тут оазис затишку :) Звісно, ми тут обговорюємо окуляри, каву, котиків, не срачі ж розводити :) Для цього інші теми є :)
А от мені довелося купити чорну оправу. Ну, нічого, в мене вже була, і я її розфарбовувала
Теж так колись робила. Пофарбувала перламутром колір беж. Непогано так вийшло :-)

Теж так колись робила. Пофарбувала перламутром колір беж
Я фарбувала різними кольорами - лаком для нігтів. Але зараз думаю про акрилові фарби, в мене є різні кольори. Але спочатку подивлюся на них у готовому вигляді, може й не треба буде. А може так погано буде, що фарби не врятують :-)

Назад
Зверху Знизу