Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Пошук тимчасово не працює

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
А я щось забула яка є метафора... Не дерев'яна наче, а якась інша краватка - коли кажуть про повішання. Чи то про інший вид страти чи тортур.

А я щось забула яка є метафора... Не дерев'яний наче, а якась інша краватка - коли кажуть про повішання. Чи то про інший вид страти чи тортур.

Дивись колумбійська краватка та столипінська краватка :dead:

Згадала. Рос - пеньковий галстук, не знайшла як пенька українською.

Мені було цікаво. Може й вам :)

Вкладення

• Screenshot_20231024-172626.webp
    Screenshot_20231024-172626.webp
    66.9 КБ · Перегляди: 42
  • Screenshot_20231024-173041.webp
    Screenshot_20231024-173041.webp
    46.8 КБ · Перегляди: 39
  • Screenshot_20231024-173015.webp
    Screenshot_20231024-173015.webp
    51.4 КБ · Перегляди: 42
Терехов відзвітував, що у 91% харків'ян увімкнули опалення. Мабуть я потрапила до тих 9%.
Але ж він ще сказав, що заклади соц.сфери вже на 100% підключені, а в мене на роботі холодно.

Терехов відзвітував, що у 91% харків'ян увімкнули опалення. Мабуть я потрапила до тих 9%.
Але ж він ще сказав, що заклади соц.сфери вже на 100% підключені, а в мене на роботі холодно.
У місцях, де твоя робота завжди включають пізніше за всіх завжди і в усі часи. А соц. сфера в наш час, це швидше за все лише щодо лікарень, поліклінік, тощо

Я можу сплести собі браслет з бісеру українського орнаменту сама :) Я подивилася - це цікаво. Тільки ж я бісер не привезла, і вишивка лежить не дороблена. А мені сьогодні хочеться чогось творчого.

Дуже милі дерев'яні краватки ти знайшла :) А я уявила собі щось набагато гірше :рл: :ги: Ну от як ти й писала:
Чи то про інший вид страти чи тортур.
Дошка з вирізом для голови. :рл: :угу: Це абсолютно не краватка по сути, але ж навколо шиї, тож якби така метафора.

А, Лена випередила :)

Я не знаю що це та навіщо, але ось...

20.webp
Приблизно таке :угу:

Останнє редагування:
Я можу сплести собі браслет з бісеру українського орнаменту сама :) Я подивилася - це цікаво. Тільки ж я бісер не привезла, і вишивка лежить не дороблена. А мені сьогодні хочеться чогось творчого.
О! :клас: Гарна думка. Вишивати нудніше, бо не буде практичного використання. А браслет носити можна :клас: Хоча, може, і вишивку можна? Куди ти її збиралася прилаштувати? :)

О! :клас: Гарна думка. Вишивати нудніше, бо не буде практичного використання. А браслет носити можна :клас: Хоча, може, і вишивку можна? Куди ти її збиралася прилаштувати? :)
Вишивку - як картину. Вона буде дуже гарна. Тобі сподобається :угу: Нею просто милуватися. А щодо браслету... в мене є годинник, і долучати обидві руки не дуже хочеться, але можна носити інколи :)

Так це було давно! Може й казала
Минулого року вийшов серіал. Не дуже давно.

Дивлюся і іноді іржу в голос :-)

З самого початку, на банкеті з приводу її виходу на пенсію - вона каже приятелю, що вже піде, але не раніше, ніж засмокче ось того мужика! :іржач:
І так і зробила, між іншим :ги: Яка ****апільна пенсіонерка, ти диви :)

А як спритно цей юний **** вихопив телефон з рук "шістки", який докладав інфу шефу. :-) Ось де стали в нагоді його злодійкуваті нахили! :-)

• Це лайк!
Реакції: E.N
Назад
Зверху Знизу