Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А я щось забула яка є метафора... Не дерев'яний наче, а якась інша краватка - коли кажуть про повішання. Чи то про інший вид страти чи тортур.

У місцях, де твоя робота завжди включають пізніше за всіх завжди і в усі часи. А соц. сфера в наш час, це швидше за все лише щодо лікарень, поліклінік, тощоТерехов відзвітував, що у 91% харків'ян увімкнули опалення. Мабуть я потрапила до тих 9%.
Але ж він ще сказав, що заклади соц.сфери вже на 100% підключені, а в мене на роботі холодно.
Дуже милі дерев'яні краватки ти знайшла
А я уявила собі щось набагато гірше
Ну от як ти й писала:Дошка з вирізом для голови.Чи то про інший вид страти чи тортур.
Це абсолютно не краватка по сути, але ж навколо шиї, тож якби така метафора.
Приблизно таке

О!Я можу сплести собі браслет з бісеру українського орнаменту самаЯ подивилася - це цікаво. Тільки ж я бісер не привезла, і вишивка лежить не дороблена. А мені сьогодні хочеться чогось творчого.

Вишивку - як картину. Вона буде дуже гарна. Тобі сподобаєтьсяО!Гарна думка. Вишивати нудніше, бо не буде практичного використання. А браслет носити можна
Хоча, може, і вишивку можна? Куди ти її збиралася прилаштувати?
![]()
Нею просто милуватися. А щодо браслету... в мене є годинник, і долучати обидві руки не дуже хочеться, але можна носити інколи 
Минулого року вийшов серіал. Не дуже давно.Так це було давно! Може й казала

Яка ****апільна пенсіонерка, ти диви 
Ось де стали в нагоді його злодійкуваті нахили! 
Соцсфера вони точно не бібліотеку мають на увазі.Але ж він ще сказав, що заклади соц.сфери вже на 100% підключені, а в мене на роботі холодно.
У мене зараз дивне сприйняття часуМинулого року вийшов серіал. Не дуже давно.
![]()
Не сумніваюся. ?Тобі сподобається

Не знаю, що вони мають на увазі, але б-ка - це теж соц.сфера. Оте не треба бре-бреСоцсфера вони точно не бібліотеку мають на увазі.

Знову ти мені з фільмамиНе сумніваюся. ?
А що у тебе з Інетом? Дозволяє дивитися фільми онлайн?![]()
Не хочу я їх дивитися поки що. Інет є 
Знову яЗнову ти мені з фільмамиНе хочу я їх дивитися поки що. Інет є
![]()
Хочеш-хочеш, просто не усвідомлюєш!
(жартую, якщо що).

Це допомагає від дощу?Дощ вперіщив.
Піду вип'ю внепланову філіжанку кави