Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Ой, була у мене габаритна співробітниця. Так вона ще й бюстгальтери не визнавала. Коли вона йшла, все це нагадувало танець церковних дзвонів. А якщо вже бігла...:D

Щодо танців - побачила сьогодні таке. Вразило, як він граційно танцює, незважаючи на 100 кг зайвої ваги! :іржач: Але чому не худне від цього? :)

Щодо танців - побачила сьогодні таке. Вразило, як він граційно танцює, незважаючи на 100 кг зайвої ваги! :іржач: Але чому не худне від цього? :):)
З того що я бачу – є абдомінальний живіт. Фіг його прибереш фізичним навантаженням

Напевно не було розмірів і вдягнула майку замаленьку?
Уже би дочекалася коли її розмір підвезуть.:незнаю:

Переглянути вкладення 13451566
От би в середньовіччі здивувалися, що можна показувати не верхню частину цицьок, а нижню :іржач: Абсолютно інший підхід. Завжди вважалося, що груди мають бути підняті і бути якомога кругліше. Що можна навмисне розплющувати собі груди, таке б нікому в голову не прийшло :-)

Навіть якщо не жерти. Ну, може, якщо зовсім не їсти. Там якийсь тип жиру, здається, весцеральний жир називається. І якщо він уже утворився, то все, навіки з тобою. Біди від нього багато. Від просто болячок, до онкології та недоумства. Чому виникає ліньки рити, а точно сама не пам'ятаю, не хочу вводити в оману

Дивлюся Курбанову Live з Ігорем Яковенко. Він каже: у 90-х було утворилася Уральська Республіка! :eek: ("було", бо спливло). Єльцин сказав: "беріть усі суверенітет, скільки хочете", ну от вони і узяли. Навіть "уральський франк" випускали.
Не знала про це.
Та я взагалі миттю перестала слідкувати за подіями в колишньому совку, як тільки він розпався, цікавила тільки Україна. Шо вони там роблять, як плавають в унітазі батерфляєм, не цікавилася.

Навіть якщо не жерти. Ну, може, якщо зовсім не їсти. Там якийсь тип жиру, здається, весцеральний жир називається.
Конкретно про цього танцюриста - у нього, як на мене, навпаки, ожиріння по жіночому типу. Естрогени жере, чи шо :ги: Жир скоріше на поверхні. А вісцеральний тип жиру - це коли чоловік в цілому норм, але є пузо (не від пива, а для пива :іржач: )

"Вісцеральний жир покриває органи, від чого збільшується розмір талії та утворюється кулястий живіт. Його ще називають пивним, хоча вплив алкоголю формування такого живота може бути мінімальним. Відрізнити його просто: він не висячий, а пружний і наче надутий". Простіше сказати, - наче вагітний.

Хотіла знайти карикатуру "Ми чекаємо дитину", але намальовану картинку не вдається знайти. Натомість повно реальних :рл: :-)

Щойно ледве не з'їла 🐞 Добре, що на ту ягоду ожини глянула, а інші так у рота кидала. А це ж міг бути і слимак...

Щойно ледве не з'їла 🐞 Добре, що на ту ягоду ожини глянула, а інші так у рота кидала.
Жах. Ось як небезпечно бездумно кидати до рота щось, крім печива та цукерок :) (їх теж небезпечно, але по-іншому :-) )

Розмірковую на тему, як маленькі діти (або молодшого шкільного віку) ставляться до зовнішності мам. (Навіяло фотографіями нашої співгрупниці Р.). Напевно ж хочуть, щоб вони були гарними, хочуть ними пишатися: ось у мене яка гарна мама! А якщо це не так і мама дуже страшна? Як вони почуваються в цьому сенсі.

Такі роздуми мені раніше на думку не спадали, тому що переважна більшість українських жінок таки симпатичні, більш-менш. Але Р. перевернула межі моїх уявлень.

А може, це тільки у дівчаток так? А хлопчикам це не так важливо?

Пам'ятаю, якось прийшла в гості до подружки, її доньці було 4 роки. Я дуже здивувалася, коли вона сказала "Ось би моя мама була така, як ти!". Але зрозуміла, що вона має на увазі. :) Макіяж! Навіть маленька дівчинка розуміє, що в макіяжі красивіша :-) Щоб симпатична, та ще й нафарбована. Ну а що - масло, то ложкою. :іржач:

Ну, а якщо мати некрасива? Дитина буде соромитися?
Лена, поділися думками на тему. Може, якісь приклади в житті були :)

Розмірковую на тему, як маленькі діти (або молодшого шкільного віку) ставляться до зовнішності мам. (Навіяло фотографіями нашої співгрупниці Р.). Напевно ж хочуть, щоб вони були гарними, хочуть ними пишатися: ось у мене яка гарна мама! А якщо це не так і мама дуже страшна? Як вони почуваються в цьому сенсі.

Такі роздуми мені раніше на думку не спадали, тому що переважна більшість українських жінок таки симпатичні, більш-менш. Але Р. перевернула межі моїх уявлень.

А може, це тільки у дівчаток так? А хлопчикам це не так важливо?

Пам'ятаю, якось прийшла в гості до подружки, її доньці було 4 роки. Я дуже здивувалася, коли вона сказала "Ось би моя мама була така, як ти!". Але зрозуміла, що вона має на увазі. :) Макіяж! Навіть маленька дівчинка розуміє, що в макіяжі красивіша :-) Щоб симпатична, та ще й нафарбована. Ну а що - масло, то ложкою. :іржач:

Ну, а якщо мати некрасива? Дитина буде соромитися?

Лена, поділися думками на тему. Може, якісь приклади в житті були :)
Мені це нагадало, був якийсь сюжет по телеку - у будинок до алкоголіци поліція прийшла. Ну там срачь-бардак, особа ця в божевільному стані на підлозі. І дівчинка поруч із нею замурзана. І ось ця дитина дивиться на гарну поліцейську, піднімає з підлоги гребінець і починає причесувати свою горе-маму.
Мені здається, до певного віку любов дитини до батьків безумовна. А потім уже важливе ставлення, а не зовнішність

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу