Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
А дощ, виявляється, іде. Просто тихий. Бо спочатку так у вікно дубасило, що аж подумалося:аби не розбило.
Та й блискавка і зараз дуже яскрава. Так ясно освітлює все навколо!

Не знаю як тепер без світла комарів ловити. Налетіли, падлюки.

P.S.Один попався, а другий сховався, поки ліхтар прилаштовувала.

Останнє редагування:
в тг з'явився канал Ордена котоликів :)

Продовжую дивитися серіал про ББ. Вона якось сказала: "Майбутнє придумали для того, щоб зіпсувати сьогодення". :іржач: Блін, як вірно.

там щось страшне.
Лягла вчора раніше. І заснула добре. Зі сну мене висмикнуло громом і блискавками. Вітер свистів по всій квартирі, бо я залишила відкритим другий балкон – типу для протягу. Бо спека. Протяг утворився такий, що було схоже на аеродинамічну трубу...
Вітер завивав, у темряві я рухалася до заповітних балконних дверей, щоб зачинити їх. Приміщення освітлювалося пекельними спалахами, на мені телепало майку, але мета була близька.
Хотіла залишити мікропровітрювання, але яке там - у маленьку щілину ревло, наче демони рвалися до хати... Закрила наглухо і пішла досипати, але тут хлинуло барабанячи по відливах...
Доброго ранку всім! :кава:

Останнє редагування:
Лігла вчора раніше. І заснула добре. Зі сну мене висмикнуло громом і блискавками. Вітер свистів по всій квартирі, бо я залишила відкритим другий балкон – типу для протягу. Бо спека. Протяг утворився такий, що було схоже на аеродинамічну трубу...
Вітер завивав, у темряві я рухалася до заповітних балконних дверей, щоб зачинити їх. Приміщення освітлювалося пекельними спалахами, на мені телепало майку, але мета була близька.
Хотіла залишити мікропровітрювання, але яке там - у маленьку щілину ревло, наче демони рвалися до хати... Закрила наглухо і пішла досипати, але тут хлинуло барабанячи по відливах...
Доброго ранку всім! :кава:
В мене таке ж було. Штори піднімало ще

Як вам вірш? Чи вартий Пиріжків?

микола полетів у космос
в бажанні господа знайти
набрав зірок собі в кишені
за це був депортований

Або
зустрів там янголів небесних
і вмить був депортований

Останнє редагування:

микола полетів у космос
в бажанні господа знайти
за що був депортований
із космосу він приземлився жорстко
об земну поверхню
і до господа потрапив вмить

Читаю Батчера :-)
Сьогодні поки готувала до ферментації іван-чай, слухала Чайка Джонатан Лівінгстон. Все ж таки який надзвичайний твір! Я його просто вже підзабула з тих пір як читала...
Зараз чоловік поліз щось шукати і випадково витяг книжку
Переглянути вкладення 13405930
Це жжжж неспроста, здається :ги: Доведеться перечитати :)

Відкрила анотацію..

*
Ось я закінчив курс, вивчивши два десятки філософій, найяскравіших в історії людства, і жодна не дала мені відповіді. Все, чого я просив у них, — це вказати, як мені дивитися на світ, щоб просто жити. Начебто не таке вже й складне питання для Фоми Аквінського чи Георга Вільгельма Фрідріха Гегеля. Їхні відповіді, проте, підходили тільки їм самим і були абсолютно марними в моєму житті, такому далекому від них.

Такі величезні фоліанти дрібного шрифту — і зрештою єдиний їхній мудрий висновок: “Тобі самому вирішувати, Річарде. Звідки нам знати, що потрібно саме тобі?
:клас: Саме так :угу:

микола полетів у космос
в бажанні господа знайти
за це був депортований

Або
зустрів там янголів небесних
і вмить був депортований
Перший. Бо в другому незрозуміло, за що був депортований :)
Вартий.

Хотіла залишити мікропровітрювання, але яке там - у маленьку щілину ревло, наче демони рвалися до хати..
Ось-ось, у нас теж ревло всю ніч і весь ранок :-) В цій квартирі взагалі сильні протяги, а коли посилення вітру, взагалі жах.
Навіть в Америці теж саме :іржач: Де ми і де Америка, але там вночі був перерваний футбольний матч - через шторм. У мене зависла ставка :D - коли вони ще його дограють!

• Це лайк!
Реакції: E.N
Назад
Зверху Знизу