Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Намагаюся второпати, навіщо такая точність, що вона дає, яка різниця, біля чийого будинку ти його зірвала? :)
Тобто, лікарні у вас в селі нема, а лікар є. :rolleyes:
Бо шавлії я ніде не бачила, а квітка, яку зірвала біля паркану в лікаря, виявилася тією самою лікувальною шавлією. Можливо вони її вирощували спеціально, лікарі ж.

Є лікарня, але не знаю чи є там зараз лікар )) Колись був терапевт. Зараз точно знаю, що стоматолог кілька разів на тиждень приїздить.
Ото вона і є стоматолога. Відвар шавлії використовують при зубному болю.

Бо шавлії я ніде не бачила, а квітка, яку зірвала біля паркану в лікаря, виявилася тією самою лікувальною шавлією. Можливо вони її вирощували спеціально, лікарі ж.
Тепер ясно :)

Читала про "Клімакс", який зовсім не про це, а про ейфорію під час танців :любов: (все збираюся подивитися, ніяк не надумаю). І вийшла на фільм "Мама!", який ти як раз дивилася. Кажуть, це "екранізація біблії в масштабах однієї сім'ї". Про те, як страждає мама-Земля від "геніального" задуму Бога-отця заселити її людьми :ги:

Тепер ясно :)

Читала про "Клімакс", який зовсім не про це, а про ейфорію під час танців :любов: (все збираюся подивитися, ніяк не надумаю). І вийшла на фільм "Мама!", який ти як раз дивилася. Кажуть, це "екранізація біблії в масштабах однієї сім'ї". Про те, як страждає мама-Земля від "геніального" задуму Бога-отця заселити її людьми :ги:
Гм, цікаво. А хто в такому разі гельмінти? Інопланетяни?

де контрнаступ чо так довго
олег знов пише на фе бе
о знов повістка дзвонять в двері
я не дурний мене нема
(с) Микола Дзюдзя

:клас:

Я теж приблизно так кажу, коли хтось бухтить, чого так довго. Іди покажи як треба! :-)

Назад
Зверху Знизу