Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Дякую. Я вже думала, ти мені якусь за 1000 пропонуєш, бо й такі ціни вже нагуглила.
А ти де її брав - у магазині чи в інеті замовляв?
В інтернеті дешевше напевно.
Турецька і грецька теж якісна. Якщо імпортна від виробників, а не посередниками розлита.
Можеш на сайті Розетка подивитись, там є фільтр по країнам.

куштував олию не раз та не я один то все що в нас е то лайно навить намальована та же фирма
тики италийська ото рич
Але вони можуть і в інші країні постачати якісну. Але купити в них має бути дешевше, ніж в інших країнах. Цікаво яка ціна з пересилкою.

Погортала свої конспекти... Там виявилося стільки технік, про які я вже й забула. І вони ж простенькі, займають кілька хвилин, то чого ж не робити...

на кохання щось пробило
медсестричка пидьизжа
я ии давно хочу але замижня фу яке зубожиння :збентежений:
я солдат треба подвиг кохати всих до нестями :збентежений:
А ти казав якусь фразу, щось по типу, що багато міг би нам розповісти про езотерику. То мав на увазі свої сни з відьмою чи ще щось?

А хтось писав інакше. Він на мене казав, а сам як дитина, надумав собі, що його ображають. Чи то ти надумала ? Ми всі тут, я бачу, чудові :D.
У нас його ледве Кріна не увела. Але її Дімокс завчасно забанив :D (чому насправді, не знаю, але такий факт)
Так дівчатка. Хоч він мені і подобається, я за нього битися не буду. Тому що я пані.

Назад
Зверху Знизу