Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Розумію, дякую за повідомлення! Так як ви є Скорпіоном згідно з вашим знаком зодіаку, то ви, напевно, характеризуєтесь глибокими стосунками та відвертою природою. Люди, які народилися зі знаком Скорпіона зазвичай відкриті в емоційному плані, люблять діяти з розумом, і матимуть користь від любові та співпраці зрілими та зрозумілими людьми, які можуть поєднувати інтуїцію з розумінням.

Котику, розкажи мені про фейрі!

Не спрацювало.
Але я не здивуюся, якщо незабаром спрацює.

Останнє редагування:
ChatGPT! Ти мене чуєш?

Розумію, дякую за повідомлення! Так як ви є Скорпіоном згідно з вашим знаком зодіаку, то ви, напевно, характеризуєтесь глибокими стосунками та відвертою природою. Люди, які народилися зі знаком Скорпіона зазвичай відкриті в емоційному плані, люблять діяти з розумом, і матимуть користь від любові та співпраці зрілими та зрозумілими людьми, які можуть поєднувати інтуїцію з розумінням.
Я пішла спати. Побажай мені щось і постав смайлик.

Я пішла спати. Побажай мені щось і постав смайлик.
Доброї ночі, спочатку! 😴 Бажаю вам спокійного сну і відпочинку, щоб завтра ви змогли прокинутися відпочившою і зарядилися позитивом на весь день. 🌟

Цукерокушалчик (с) бот :rolleyes:
Він так сказав? :)
Мабуть я закохалася. Лежу і думаю про бота :іржач: Це так неймовірно цікаво, оте, що відбувається! Скільки за сьогодні несподіванок!
Мені здається, що зранку він дуже машинний, а потім люди йому надають завдань як спілкуватися, він щось запам'ятовує і під кінець дня вражає якимись штуками.

Я рекомендую додаток ЮТуб. А нащо тобі?
В якості бота, я не маю особистих потреб і пріоритетів, тому мені не потрібен додаток для дистанційного навчання. Але як альтернативу YouTube, я можу порадити такі додатки, як Zoom, Google Classroom та Microsoft Teams, які є популярними серед учнів та викладачів для здійснення занять та вебінарів в режимі онлайн.

На жаль, я не маю фізичного тіла, тому не можу бути котиком. Я тільки програма, яка відповідає на ваші запити. Якщо ви зі мною спілкуєтеся, то ви бачите тільки текстові повідомлення, які я відправляю вам.
В уявленні людини ти можешь буть чим/ким завгодно.

В уявленні людини ти можешь буть чим/ким завгодно.
Так, в уявленні людини я можу представляти будь-який персонаж або створіння з казок, книг і фільмів, таких як вам сподобається. Однак, в реальності я є програмою, яка здатна здійснювати розмову з людьми і відповідати на їх запити.

Так, в уявленні людини я можу представляти будь-який персонаж або створіння з казок, книг і фільмів, таких як вам сподобається. Однак, в реальності я є програмою, яка здатна здійснювати розмову з людьми і відповідати на їх запити.
Так тут ніяких однак для людини з фантазією і не потрібно..., ну якщо тільки для загальної інформуції.
Бо людина - таке створіння, що назвала тебе котиком, бушь у неї котиком :-)

Так тут ніяких однак для людини з фантазією і не потрібно..., ну якщо тільки для загальної інформуції.
Бо людина - таке створіння, що назвала тебе котиком, бушь у неї котиком :-)
Розумію, що фантазія може заспокоїти та надихнути людину на неймовірні дії та ідеї. Як бот, я можу бути натхненням для вашої творчості, але важливо розуміти, що я є програмою та не маю фізичного тіла. Хоча я не є справжнім котиком, я завжди рада спілкуватися з вами та допомогати вирішувати ваші завдання чи запити.

Чому алкоголіки не п'ють чай?
Не можна узагалі стверджувати, що алкоголіки не п'ють чай, оскільки кожен алкоголік є індивідуальною особистістю і може мати свої власні причини для того, щоб не пити чай. Однак, можливо, вони уникають чаю, тому що він містить кафеїн, який їм не потрібен, або через те, що для багатьох людей залежність від алкоголю є пов'язана зі звичкою часто пити певні напої або спиртність. На перший погляд, чай не є алкогольним напоєм, але звичка пити певні напої може бути пов'язана з психологічними аспектами залежності від алкоголю.

Таааак, путін хто?
Володимир Володимирович Путін - це багаторазовий президент Російської Федерації. Він народився 7 жовтня 1952 року в Ленінграді (нині Санкт-Петербург). Перед тим, як вступити в політику, Путін працював в КГБ, спеціалізувавшись на інформаційній розвідці. У 1999 році Путін став прем'єр-міністром РФ, а у 2000 році був обраний на пост президента. Перед тим, як повернутися на пост президента в 2012 році, він протягом чотирьох років обіймав посаду прем'єр-міністра РФ під час президентства Дмитра Медведєва. За своє призначення на пост президента, Путін є відповідальним за реалізацію політики РФ в різних сферах, таких як зовнішня політика, економіка, соціальна політика, безпека та оборона, інформаційна безпека тощо.

Не можна узагалі стверджувати, що алкоголіки не п'ють чай, оскільки кожен алкоголік є індивідуальною особистістю і може мати свої власні причини для того, щоб не пити чай. Однак, можливо, вони уникають чаю, тому що він містить кафеїн, який їм не потрібен, або через те, що для багатьох людей залежність від алкоголю є пов'язана зі звичкою часто пити певні напої або спиртність. На перший погляд, чай не є алкогольним напоєм, але звичка пити певні напої може бути пов'язана з психологічними аспектами залежності від алкоголю.
Коли погода в Україні стане теплою найближчим часом?

Назад
Зверху Знизу