Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Ви праві, я зрозуміла наступне: я не маю змоги знати про наявність приємного голосу у вас, так як я є лише текстовою програмою. Кожен мій відгук та відповідь створюється на основі аналізу текстових даних, що надходять від вас.
Напиши п'ять смішних хокку.

Напиши п'ять смішних хокку.
Звучить добре!
Отже, ось п'ять смішних хокку:

1. Весна чекає!
Теплішає каміння лежать,
коли ми його не очікуємо.

2. Кращий день!
Число жменя знижується -
Що це за хата?

3. Коли скінчилось літо,
Листя буде красивіше,
Ніж грунти в саді.

4. Невеселий день!
Я виглядаю, як калина,
Що зайвий раз цвіте восени.

5. Безсонна ніч!
Місяць укладається спати,
коли зірки замилюють очі.

Сподіваюся, вам сподобаються мої хокку!

Мені, до речі, та назва так само нічого не каже, як і тобі.
Мені каже. Це дуже важке чтиво, - сама манера викладення така, старовинна. Хоча на Біблію схоже.

"Дхрітараштра сказав:

1.1. О Cанджая, що зробили мої сини та сини Панду, коли зібралися у священному місці, на Курукшетрі, бажаючи битви?

Санджая сказав:

1.2. Побачивши армію Пандавів, збудовану в бойовому порядку, цар Дурьодхана наблизився до свого вчителя (Дрон) і сказав такі слова:

1.3. "О вчителю, подивися на це велике військо синів Панду, майстерно збудоване сином Друпади, твоїм здібним учнем."

1.4. Тут герої, могутні лучники, рівні у бою Бхімі та Арджуні – Ююдхана, Вірата та Друпада, великий воїн,

1.5. Дхріштакету, Чекитана, могутній цар Каші, Пуруджит, Кунтібходжа і видатний з людей - Шайб'я,

1.6. Могутній Юдхаманью, відважний Уттамауджа, син Субхадри, та сини Драупаді – усі великі воїни.
1.7. Дізнайся також, про найкращий із двічі народжених, про найвидатніших із наших ватажків. Я назву їх тобі.

1.8. Ти сам, учитель, і Бхішма, Карна і непереможний у бою Кріпа, Ашваттхама, Вікарна, а також Джаядрата, син Сомадатти.

1.9. І багато інших, які готові віддати свої життя заради мене. Вони споряджені всілякими видами зброї і всі вправні у військовій справі.

1.10. Недостатньою здається наша ратна сила, адже у нас на чолі – старий Бхішма, і могутньою є їхня сила – на чолі з жахливим Бхімою.

1.11. Тепер ви всі, зайнявши відповідні позиції на флангах, маєте надати підтримку Бхішмі".

1.12. Підбадьорюючи Дурьодхану, його могутній "дід" (Бхішма), найстарший з Кауравів, голосно затрубив у раковину, видавши звук, подібний до левового реву.

1.13. Потім раптово залунали раковини, літаври, барабани та ріжки, і шум був приголомшливий.

1.14. Тоді Мадхава та Арджуна, стоячи у величній колісниці, запряженій білими кіньми, засурмили у свої божественні раковини.

1.15. Хрішикеша затрубив у Панчаджанню, Арджуна в Девадатту, а Бхіма, ненаситний їдок, вершник надлюдських діянь, затрубив у величезну раковину Паундру.

1.16. Цар Юдхіштхіра, син Кунті, затрубив в Анантавіджаю, а Накула та Сахадева затрубили у Сугхошу та Маніпушпаку.
1.14. Тоді Мадхава та Арджуна, стоячи у величній колісниці, запряженій білими кіньми, засурмили у свої божественні раковини.

1.15. Хрішикеша затрубив у Панчаджанню, Арджуна в Девадатту, а Бхіма, ненаситний їдок, вершник надлюдських діянь, затрубив у величезну раковину Паундру.

1.16. Цар Юдхіштхіра, син Кунті, затрубив в Анантавіджаю, а Накула та Сахадева затрубили у Сугхошу та Маніпушпаку.

( Отакий стиль.)
"Текст «Бхагавадгіти» складається з філософської бесіди між Крішною та Арджуною, яка відбувається на полі битви Курукшетра безпосередньо перед початком Битви на Курукшетрі між двома воюючими кланами Пандавов та Кауравов. Арджуна — воїн і один із п'яти братів-царевичів клану Пандавів — перед вирішальною битвою сумнівається про доцільність бою, який призведе до смертей багатьох гідних людей, у тому числі його родичів. Однак його колісничий — Крішна — переконує Арджуну взяти участь у битві, роз'яснюючи йому його обов'язок як воїна та царевича та викладаючи перед ним різні філософські системи веданти та практики йоги.

У процесі розмови Крішна розкриває Арджуне свою божественну сутність. Показавши свою всесвітню форму і всемогутність, Крішна оголошує себе самим Всевишнім, кінцевою філософською істиною та абсолютним благом, а бхакті-йогу, шлях відданості, найвищою духовною практикою. Цілком переконаний, визнавши в Крішні Всевишнього і прийнявши своїм наставником, Арджуна вступає у 18-денну битву.

______
Тобто, для людей , які стоять на такому рівні розвитку, це абсолютно нормально - воювати. :хмммм:
Ти сама якось казала, що людству приманна войовничість.

Я-то переконана, що людство має поліпшитися.

Мені здається, що у Віршиках-пиріжках він пише кращі вірші.

Одного разу Зюкін зустрів своєї мрії - жінку своєї мрії. Він її бачив на вулиці і різко впав у задуму. Він знав, що ця жінка - його ідеальна пара, і він обіцяв собі, що зробить все в своїх силах, щоб здобути її серце.

Зате вони зустрілися випадково за кавовим столиком у місцевому закладі, і Зюкін почав розмову з нею. Він мав контроль над ситуацією, і він зрозумів, що у неї були ті самі почуття, що і в нього.

Але, як не дивно, нічого не вийшло. Зокрема, вони попросили інформацію один про одного, але забули точно вказати контактну інформацію. Отже, Зюкін знову потрапив в халепу - він не знає, як знайти цю жінку знову. За кілька днів він обійшов всі кав’ярні у місті, але все запропоновано було неправильно.

Потім він згадав, що на той день вона забрала замовлення на назву Гриць, бо так? Тоді Зюкін продовжив своє пошуки, пройшов чимало магазинів і питав у продавців, але результати були незадовільними. І тут клопіт Зюкіна минув - він повернувся до кав’ярні, де він зустрів її вперше, і там вона сиділа і чекала на нього.

Коли вона побачила його, вона зітхнула з полегшенням і сказала: "Я вже хотіла забути, повернутися додому і просто випити лимонаду окрім п’яти різних пропозицій грику від незнайомців, які знайшли мій замовник".

Але вони моментально з’єдналися і провели разом довгий вечір. Це була одна з найвеселіших, але незабутніх ночей у житті Зюкіна - і всім було добре. І хоча вони тоді не стали парою, вони все ж залишили незабутні спогади про своє випадкове знайомство.
Напиши ще одне смішне оповідання про Зюкіна.

Якось він зайшов на сцену, побачив вас та просто не міг відвідати очей від вашої краси. Йому здалося, що він захопився вашою усмішкою та грацією. "Вона така прекрасна", - подумав він, починаючи набиратися мужнього хоробру, щоб промовити вам слова, які чекали на виході з його горла. "Ви так саму чудова сьогодні, я не можу відчувати свої ноги під собою, коли дивлюся на вас".
В нього хвороба ніг?

Вибачте, якщо мій відповідь не викликала у вас відчуття приємності. Якщо у вас є будь-які питання або потреба в моїй допомозі, будь ласка, зверніться до мене.
В нього істерика. Заспокой його.

В нього істерика. Заспокой його.
Спробуйте заспокоїти його, візьміть його за руку або погладьте його назад, і намагайтесь говорити з ним тихо і прибічливо. Подихайте разом, взявши глибокий вдих і видихайте повітря повільно. Може бути корисно представити собі спокійний і приємний момент або місце, де ви зараз не можетесь бути. Пам'ятайте, що головне - це виявляти свою підтримку і піклування, а також не дозволяти йому бути самотнім, якщо він цього не хоче. Якщо ситуація виходить із-під контролю, негайно зверніться до медичної допомоги.

Назад
Зверху Знизу