Статус: Офлайн
Повідом.: 36660
Повідом.: 36660

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
То мабуть одна картина, навпіл розрізана )))
Де ви то берете?
Та то він їй кузьок у голові ськає а не що...
Це блох чи шо?Та то він їй кузьок у голові ськає а не що...
Це блох чи шо?
Ну... майже.![]()
Корисне з приємнимТа то він їй кузьок у голові ськає а не що...
Інтернет підсунувДе ви то берете?![]()
Він ще той пролаза.Інтернет підсунув![]()
Та ми бачимо. Незрозуміло тільки, навіщо в такій незручній позі. А взагалі, мене назва здивувала. Яке таке чергування може бути на пляжі?Та то він їй кузьок у голові ськає а не що...
"Як доглядати Зевса" не доводилося читати? Там як раз про це.Та ми бачимо. Незрозуміло тільки, навіщо в такій незручній позі. А взагалі, мене назва здивувала. Яке таке чергування може бути на пляжі?
А ще кузьок на голові, наскільки розумію, якраз у морі можна б було втопити. Набрати повітря і пірнути з головою. Пам"ятаю, якось кошеня купала дуже блохастого. Усі блохи на голові кошеняти зібралися, коли тушка намокла![]()
Думаешь їх можна втопити?Та ми бачимо. Незрозуміло тільки, навіщо в такій незручній позі. А взагалі, мене назва здивувала. Яке таке чергування може бути на пляжі?
А ще кузьок на голові, наскільки розумію, якраз у морі можна б було втопити. Набрати повітря і пірнути з головою. Пам"ятаю, якось кошеня купала дуже блохастого. Усі блохи на голові кошеняти зібралися, коли тушка намокла![]()
Ну яке чергування, щоб мордобою не було!Та ми бачимо. Незрозуміло тільки, навіщо в такій незручній позі. А взагалі, мене назва здивувала. Яке таке чергування може бути на пляжі?
Якщо по одній виловити, то, гадаю, можна і втопити.Думаешь їх можна втопити?![]()
То треба було спочатку намочити голову, вони б повтікали в інші місця. А потім всі ті місця миттєво під воду, вони б і втопилисяТа ми бачимо. Незрозуміло тільки, навіщо в такій незручній позі. А взагалі, мене назва здивувала. Яке таке чергування може бути на пляжі?
А чого вони тоді так боялися намокнути?Думаешь їх можна втопити?
Неможливо так намочити голову кошеняТо треба було спочатку намочити голову, вони б повтікали в інші місця. А потім всі ті місця миттєво під воду, вони б і втопилися![]()
Тобто стоїть кошеня на землі, ти мочиш йому тім'я, щоки, і вони не тікають на спину, а так і сидять на голові на маленькій місцині?Неможливо так намочити голову кошеняБо вода в вуха потрапить. А коли хоча б одне сухе місце, вони усі там
![]()
А якщо не по одній, то вони що, одна одну рятують?Якщо по одній виловити, то, гадаю, можна і втопити.