Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
А "вітер свище" в моєму повідомленні тебе не насторожив? :D
...Над сивою рівниною моря вітер хмари збирає. Між хмарами і морем гордо майорить Буревісник, чорній блискавці подібний. То крилом хвилі торкаючись, то стрілою злітаючи до хмар, він кричить, і хмари чують радість у сміливому крику птаха.
Вітер виє... Грім гуркоче...

54d4726cbde08df4cb12da0b554091ff_w200.gif

А "вітер свище" в моєму повідомленні тебе не насторожив? :D
...Над сивою рівниною моря вітер хмари збирає. Між хмарами і морем гордо майорить Буревісник, чорній блискавці подібний. То крилом хвилі торкаючись, то стрілою злітаючи до хмар, він кричить, і хмари чують радість у сміливому крику птаха.
Вітер виє... Грім гуркоче...

54d4726cbde08df4cb12da0b554091ff_w200.gif
Неси щоденник :D

Як думаєте - перейменують ****у в московію? :)
Слухаю суботній випуск Арестовича-Фейгіна. Зайшла розмова про перейменування ****и на Московію, і тут Арестович порушив свою улюблену тему відновлення історичної справедливості. "Ви ж знаєте моє ставлення до найбільшої крадіжки в історії. Коли московія взяла і привласнила собі назву Русь, тільки в грецькому варіанті, хоча це й ректор Києво-Могилянської академії, українець, запропонував. Що затіяв Прокопович, то виправить Арестович" :D

Кавуся і цукерок з бренді , на фоні пляшка з гороховим сиропом для кави :D

Здивувалася, чому "Родино". Почала її читати, і доволі швидко знайшла:
"І завдяки спогадам в фб я пригадала, звідки з'явилось моє привітання до всіх - "Родино". Рік тому я писала, що всі ми схожі на "гарбузову родину". Кожного ранку, кожного вечора питаємо один одного: ой, чи живі, чи здорові всі родичі Гарбузові.
Обіймаю, Родино
❤
як хочу для всіх нас життя та здоров'я. І як хочу Перемоги".
Цікава, підписалась на неї.

Назад
Зверху Знизу