Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Сиджу з кавою
За сьогодні це третя
Ноги болять, може не помру :D

:іржач:Вітер гремів, я боялась
Пригадала, що скоро весна і гроза
Засміялась

Давай про щось позитивне :)

Виє надворі.
Втім це не вітер у небі -
Воюють коти.
:кот:
Гучна пісня кохання
Рветься аорта на клапті
Виють коти :кот:

P|S Сьогодні гуляли із приятелькою. До бобрів не пішли – слизький берег. Бачили двох соколів. А ще в нашому дворі біла помічена лисиця! Не нами, бачила мама приятельки.
Чекаємо на кабанів та лосів

Хочу нагадати, що в ідеальному хокку кількість складів: 5-7-5. І відсутність рими :)
Зі складами може бути важкувато, але варто намагатися )))

Коли у тому житті був балериною :D
Згадала, нещодавно бачила дуже смішне відео з тг-каналу про тварин. (Не можу скопіювати посилання чомусь). Доведеться скринити.
Дівчата-перукарки стрижуть собаку. Він при будь-якій спробі підстригти задні лапи - задирає їх по черзі по-балетному :іржач:

Гучна пісня кохання
Рветься аорта на клапті
Виють коти :кот:

P|S Сьогодні гуляли із приятелькою. До бобрів не пішли – слизький берег. Бачили двох соколів. А ще в нашому дворі біла помічена лисиця! Не нами, бачила мама приятельки.
Клас, де це таке є чудо :)

Согодні гуляли із приятелькою. До бобрів не пішли – слизький берег. Бачили двох соколів. А ще в нашому дворі біла помічена лисиця! Не нами, бачила мама приятельки.
Гляну у воду,
Тіні неясні пливуть.
То грають бобри.

Сьогодні новий місяць, пишемо бажання і плани.
:пиво: Я кожного нового місяца роблю езот.роботу таку. Ось, морально готуюся. Але не дуже поспішаю. Бо сидіти розважатися в Інеті цікавіше же :іржач:

:пиво: Я кожного нового місяца роблю езот.роботу таку. Ось, морально готуюся. Але не дуже поспішаю. Бо сидіти розважатися в Інеті цікавіше же :іржач:
Що ж я таке ледащо... :rolleyes:
Мені треба, щоб хтось змушував своїм прикладом. Пам'ятаю, коли я працювала на базі, і жили вдвох з дівчиною в кімнаті, то вона сідає займатися, і мені доводиться. А що ж робити... Нудно ж, і треба тишу підтримувати. Смартфону такого тоді ще не було, та й інет там поганенько ловив. Ото й самій користь )))

Назад
Зверху Знизу