Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Тільки хотіла поспати і попити кави як та сволота прокинулась. Хай їм очі повиїдае

Останнє редагування:
Останнє редагування:
Колектив Харківського театру для дітей та юнацтва, за численними проханнями глядачів,
19 лютого о 13.00

запрошує на перегляд найзимовішої вистави «Таємниця Снігової Королеви»
на паркінгу у ТРЦ «Nikolsky» (де створено усі умови для безпечного проведення заходу).

Вистава «Таємниця Снігової Королеви» - це чарівний світ казки з улюбленими героями.
Яскрава постановка про щиру дружбу між Каєм та Гердою, що стає справжнім символом відданості.
Бо саме дружба між дітьми переборює нескінченну холодну самотність Снігової Королеви.

Колектив чекає на вас і ваших діточок, щоб подарувати посмішки і незабутні враження,
а ще зробити традиційні фотографії з артистами після вистави, міцні обійми та чудовий настрій.

Вхід: вільний
Коли: 19 лютого о 13.00
Де: ТРЦ «Nikolsky». Паркінг.
.
Дети.. Нет не так. Дети тут не читают.
Родители..Тоже нет. Родители часто слишком заняты.
Дедушки и бабушки! Вам всё равно делать нехрен. Берите своих внуков и все в Никольский на сказку!!
Вхід: вільний
Коли: 19 лютого о 13.00
.

• Це лайк!
Реакції: E.N
Ну це експлуатиція теми кота Шреденгера для різних законів та парадоксів. Я - не фізик, якщо шо :)
Коти Бозе - явище надлишкового накопичення бозонів:D
Я ось дивилася і думала, що остаточно фізику забула

Вигнати ніяк, бо я в математичному классі з ботанами вчився та у всіяких олімпіадах брав участь, а от нагнути на ніштяки батьків то святоє))
Це ж які мають бути ******, щоб і шторі за них, і дошку. Хоч розмір пам'ятаєш?:D

Назад
Зверху Знизу