Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Я ржу , що через мої ворота можна за сусідами стежити :D
сильно побило?
мої співчуття

тут звісно, в умовно-безпечному місці, все не так відчувається
розслаблено місяць за місяцем, наче оті сирени - це не про нас, потім
хоба: ракета в 2 км падає сбита
хоба: ракета в 4 км сбита але падає на приватний сектор, загинув чоловік
і так далі

сильно побило?
мої співчуття

тут звісно, в умовно-безпечному місці, все не так відчувається
розслаблено місяць за місяцем, наче оті сирени - це не про нас, потім
хоба: ракета в 2 км падає сбита
хоба: ракета в 4 км сбита але падає на приватний сектор, загинув чоловік
і так далі
Переглянути вкладення 13218487

Це вид на сусідську хату. А там включаем уяву. Та то херня. То е купа цегли взагалі у людей

Це небезпечно. Можна почати використовувати у повсякденному житті:D
Залежить від того що саме використовувати )))))
А я дійшла до ручки , слухала аудіо книжку і почала в цей момент дочитувати книгу онлайн ... все, голова відключаеться. Гуляла в дворі по колу ходила, як арестант в тюрмі.
Це ще не найгірший варіант. Я колись шукала окуляри, які були в мене на носі, а я тоді була набагато молодша і при більш здоровому глузді )))))
Та думаю зможу теж вийти. То може чоловіка вговорю, хай їде поряд машиною ... блін смайлик з телефона не ставиться. Ну типу смішно
А дужки? )))

До речі, я запишу відосик з віршем, мені сподобалась ідея. Але хочу на вулиці на своєму районі, тобто за місяць десь.

До речі, я запишу відосик з віршем, мені сподобалась ідея. Але хочу на вулиці на своєму районі, тобто за місяць десь.
А я сьогодні склала вірш. Він правда жорстокий та все ж... не про війну .

Смайлики я з телефона ставлю двокрапку, а потім або дужку, або букву D, тобто
: )
: D
Пробіл тільки прибрати між символами.

// Я періодично буваю в Харкові, якщо ви десь біля Салтівки, можна якось буде погуляти, у мене збірки віршів є :) :) ну і розмовна практика з живою людиною то ж добре.
А що - самих смайлів нема? Чи просто незручно?
Переглянути вкладення 13218490

Так, я думаю потроху люди назбираються. Може не так швидко. В мене настрою зараз взагалі нема. Ну, можемо збирати потроху, а можна взагалі не робити флешмобу, а просто хто коли запише, тоді і запостить. Хоча разом - мені цікавішим здається. Але час такий, що довго можемо збиратися.
А я сьогодні склала вірш. Він правда жорстокий та все ж... не про війну .
Вірші можна сюди і без відео. Він українською?

Так, я думаю потроху люди назбираються. Може не так швидко. В мене настрою зараз взагалі нема. Ну, можемо збирати потроху, а можна взагалі не робити флешмобу, а просто хто коли запише, тоді і запостить. Хоча разом - мені цікавішим здається. Але час такий, що довго можемо збиратися.

Вірші можна сюди і без відео. Він українською?
Так. Українською. Як буде час, скину .

Скоріше другий варіант, просто йти в смайликове меню на форумі довше, ніж написати символи.
А мені здається, що довго переключатися на англ, потім на великі літери, щоб D поставити. Тож користуюся і дужками, і смайлами з телефону, а форумними - то коли саме той потрібен, бо вони таки найкращі ))
До речі, а чому форум досі Харьков, а не Харків?
А взагалі так дивно: налаштування мови - українська, а назва форуму і майже всі назви тем - рос. То хоч добре, що я рідко за межі теми виходжу.

Я таке постійно роблю. Попередньо кричу на весь будинок "Алярм! Окуляри!":D
Я так хотіла окуляри поносити та мені сказали що все норм. Але ж я погано бачу . Дивно це .

І все таки я хочу іншу назву теми. Дзеркалля - то ж був не ідеальний варіант, а наспіх придуманий.
Тож ви там, якщо що, пофантазуйте. Назва має бути не дуже довга, гарна і трохи чарівна :)

Назад
Зверху Знизу