Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
А я дійшла до ручки , слухала аудіо книжку і почала в цей момент дочитувати книгу онлайн ... все, голова відключаеться. Гуляла в дворі по колу ходила, як арестант в тюрмі.

Так, хлопці, тут в дівчат тема дуже інтелектуальна а ви зафлудили.

А я дійшла до ручки , слухала аудіо книжку і почала в цей момент дочитувати книгу онлайн ... все, голова відключаеться. Гуляла в дворі по колу ходила, як арестант в тюрмі.
Я сьогодні по стадіону кружляла. Як спортсмен:)

Я сьогодні по стадіону кружляла. Як спортсмен:)
Я сьогодні тренування робила з Хізер. .. мда. Трохи завелика була перерва. А яти далі двору боюсь сама. Чую постійні бабахи то не приємно воно.

Які дівчата молодці, що займаєтесь. :) :кава:

Як раз закінчила тренування і світло вимкнули :D

Мені вперше сьогодні стало боляче за людей шо виїхали і людей які живуть. Ну мы ж не винні теж що війна. Допомагаємо як можемо. Але ж ми не можемо перестати дихати. Мабуть треба зупиняти цю ворожнечу . Між тими, хто вдома і хто поїхав.

Ну да, що б поїсти щось смачного і солодкого :D. Жартую. Але для гарного самопочуття і що б не боліла спина і коліна . Всеж вік ...

Я сьогодні тренування робила з Хізер. .. мда. Трохи завелика була перерва. А яти далі двору боюсь сама. Чую постійні бабахи то не приємно воно.
Було таке. Нарощувала відстань потихеньку. Потім знадобилися миші та довелося виїхати за межі району комфорту.

Було таке. Нарощувала відстань потихеньку. Потім знадобилися миші та довелося виїхати за межі району комфорту.
Та думаю зможу теж вийти. То може чоловіка вговорю, хай їде поряд машиною ... блін смайлик з телефона не ставиться. Ну типу смішно

Та думаю зможу теж вийти. То може чоловіка вговорю, хай їде поряд машиною ... блін смайлик з телефона не ставиться. Ну типу смішно
Я з приятелькою (вона залізобетон:)) гуляли пішки. Щодня трохи далі і далі.

Назад
Зверху Знизу