Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
То тепер вам не "рьєєпа" ніяка, а мед.

приехал помыться и пожрать вторые сутки обеспечиваю пытаюсь.делаем все что от нас зависит) я про ток)который бежит до вас.сделали кучи петель.будет все ок.нужно отттянуться до утра и снова в перед.алех700 позже забухаем как освобожусь!

приехал помыться и пожрать вторые сутки обеспечиваю пытаюсь.делаем все что от нас зависит) я про ток)который бежит до вас.сделали кучи петель.будет все ок.нужно отттянуться до утра и снова в перед.алех700 позже забухаем как освобожусь!
Коти полюбляють грати з дротами:) Але, якщо ти разом з теми, хто все це ремонтует - дякую, и іншим передай :)

ладно.всем удачи ) и не паниковать всэ буде так як треба!

Я дійшла висновку, що до нас іноді заносить відвідувачів у безумовно розширеному стані свідомості. Вони з'являються раптово, залишають мислеформу і провалюються далі, по світах і вимірах. :D
Це щось у стилі Жадана.:) Хоча у нього такий такий заїзд буває на декілька сторінок. І все про високе.:)

• Це смішно!
Реакції: E.N
Не знаю, зачем, но видно всем, смотрите:
Дякую, що попередили. :)
І люди почнуть писати таємниці, знаючи, що ніхто крім тебе не побачить. А потом якісь перелаштування - і вуаля! Дивіться, люди добрі!
Все, ця опція у минулому, на жаль :-) :плачу:

Назад
Зверху Знизу