Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Так, має такий вигляд, ніби якийсь вирок.
Щось таке?:D
kot-prestupnik-s-tablichkoi-foto-3.webp

Останнє редагування:
(передхеловінське)

скажіть будь ласка де тут вихід
із кладовища і чому
ви хреститеся і навіщо
кудись від мене біжите
© IceBerg

Спробувала інші стилі (їх тепер більше, ніж 2). Темний і темний+ з круглими авами, як і при світлому :рл:, і тільки ХФ-стайл - нормальні квадратні ави :любов:
Поки оце не прочитала, і не помічала, що ави круглі :D
Треба полазити, роздивитися функції. Та комп поки що не вмикаю, економлю електроенергію. А мені ще презентацію треба робити... ну, ще є п'ять днів, потерплю .

Останнє редагування:
Ось що ще виявила: тепер же усі старі ріпки перейшли у вподобайки. А це порушує конфіденційність :іржач: Якщо людина тишком-нишком хотіла когось підтримати, то тепер це видно :ги:
Якісь метаморфози... Лазила в темі у серед старих дописів і побачила у Сандалії напис "куратор". Нічого не зрозуміла... Зараз її пости знайшла - нема напису. Бо я вже подумала, що нас троє :іржач:

Останнє редагування:
Ось що ще виявила: тепер же усі старі ріпки перейшли у вподобайки. А це порушує конфіденційність :іржач: Якщо людина тишком-нишком хотіла когось підтримати, то тепер це видно
ой, так.. :) Це неподобство! :мораль: Ще й як порушує. :угу:

Останнє редагування:
Разом с дописами? Це примусовий ексбіціонізм!:D
Ти маєш на увазі, якби усі старі ріпки стали видимими для усіх? :незрозумію: :жах: Ой, так.. деякі ріпки були такими, що їх автори дуже зніяковіли б! :D

• Це смішно!
Реакції: E.N
Разом с дописами?
Як мене задовбує те, що не можна одразу з чийогось допису відповісти одразу у приват.
Треба полазити, роздивитися функції

Бачу тільки один плюс у Ксенфоро - не треба пхати під спойлер чиїсь картинки :), не треба свої спойлерити.

Так, маю опунцію, маммілярію та ребуцій:D
:незрозумію: :-) "Я знаю кунгфу, самбо, джиу-джитсу та ще багато страшних слів!" :увага:
Білок бачу у себе живцем, більш того, у мене тут бобри поруч поселилися
Аби меблі не підгризли! :зуби:

Назад
Зверху Знизу