Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Re: Зазеркалье

вірші пиріжки українською)

Саме так і шукала, але уявляєте, я тоді не докрутила цю сторінку до кінця :іржач: там далі пішли начебто коментарі, а що аж у самому низу є ще багато сторінок - не побачила.
Але після 2020 там не пишуть (чи може знов не туди дивилася), тож авторів тих хтозна як шукати.
Та сайтів таки небагато. Є ще один, а інші - то рос., то рецепти...
Я навіть не побоюсь цього слова, формулювали запит!

Саме так!

Саме так і шукала, але уявляєте, я тоді не докрутила цю сторінку до кінця :іржач: там далі пішли начебто коментарі, а що аж у самому низу є ще багато сторінок - не побачила.
Але після 2020 там не пишуть (чи може знов не туди дивилася), тож авторів тих хтозна як шукати.
Та сайтів таки небагато. Є ще один, а інші - то рос., то рецепти...
!
Можливо, всі ссилки не відкривала. Але дякую що нагадали цю тему, зараз практикуюся розмовляти українською)

Можна, і пиріжки, і вареники, і борщ з галушками в обмін на А95)))

Що , бензин потрібний , щоб до дому дістатися? :незнаю:
Мені, щоб повереутись до Харкова потрібно 1200 грн викласти. :збентежений:

Можливо, всі ссилки не відкривала. Але дякую що нагадали цю тему, зараз практикуюся розмовляти українською)

А я вже звик спілкуватись украхнською більше ніж за 2 місяці. :)

Хоча одного львів'янина я вже знайшла
:) Творча людина... :клас: Зараз він таки львів'янин, але все ж тимчасово. Ось у нього, пише якомусь френду:

Maksym Palenko
Теж страшенно раді нарешті познайомитися особисто. Ну і ми, відверто кажучи, такі собі львівяни. Особливо я :-) будь якому разі - до зустрічі вдома - в Дніпрі! Обіймаємо!
_________

Ну, і щось з його творчості запощу.

5c898b323a1a68e0cf6.webp

О, як я вам вдячна! Я начебто вмію гуглом користуватись, але мені такого не показувало. Як ви запрос формулювали?
Я цей сайт бачила :угу: Мені сподобалось там оце:

я вам послав імейл учора
ви мовчите мабуть облом
у нас весна а шо у вас там
прийом

Що , бензин потрібний , щоб до дому дістатися? :незнаю:
Мені, щоб повереутись до Харкова потрібно 1200 грн викласти. :збентежений:

Я гадада у чоловіків наразі інші проблеми щоб до дому дістатися... Ваша - найменша з існуючих))

Я гадада у чоловіків наразі інші проблеми щоб до дому дістатися... Ваша - найменша з існуючих))
Я зараз тут, майже з початку війни , волонтерю. Але в Харків потрібно повертатись , на те є де які причини.

:) Творча людина... :клас: Зараз він таки львів'янин, але все ж тимчасово. Ось у нього, пише якомусь френду:

Maksym Palenko
Теж страшенно раді нарешті познайомитися особисто. Ну і ми, відверто кажучи, такі собі львівяни. Особливо я :-) будь якому разі - до зустрічі вдома - в Дніпрі! Обіймаємо!
_________

Ну, і щось з його творчості запощу.

Він мені сказав, що у Львові живе давно, хоч народився не там.

Я цей сайт бачила :угу: Мені сподобалось там оце:

я вам послав імейл учора
ви мовчите мабуть облом
у нас весна а шо у вас там
прийом

Саме з нього я й починала свою групу ) і ще один там брала.

Знаменитий харківський кіт Степан отримав престижну премію WIBA.
World Influencers and Bloggers Awards (WIBA) – перша у світі церемонія нагородження блогерів. Претендентом на премію Степан став ще на початку квітня. :кот:

668010547cd2c7a00b0dab1.webp

Ось нічогенький :)
Устимко Яна (Л.П./М.К.) 2020-04-25 12:45:39

в гаврила траур і халепа
на паляниці бобік здох
не так збудована щелепа
тьох-тьох

(все ж таки викинула один склад, бо зайвий). Взагалі, це спільна проблема у пиріжкарів: норовлять вибитися з жорстких рамок :)

Це проблема невдалих пиріжкарів. Або поетів, які звикли писати звичайні вірші, а перейти на пиріжки складно. Це ти зайвий склад викинула? Тобі ж вдалося.

І ще в останньому рядку там проситься щелк-щелк. Як би ще не переклад з рос.

Останнє редагування:

ДобриДень! :)

Відкрила тему і подумала, що зайшла в поетичну)
Як ся маєте?

Назад
Зверху Знизу