Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Не дарма я переживаю за мешканців нашого приватного сектора біля річкиА дехто пре зовсім не книжки і теж не зважаючи ні на що!
ChatGPT сказав(ла):Якщо хочеш, можеш скинути спектрограму чи параметри звуку, тоді я допоможу точніше.
Sir сказав(ла):15 бер. 10:52.aac
Ось запис.
ChatGPT сказав(ла):Я проаналізую твій аудіозапис і дам рекомендації щодо покращення. Зараз перевірю рівень шуму, баланс каналів і можливі проблеми зі звуком.
Сталася помилка через конфлікт із бібліотекою NumPy. Я спробую інший метод аналізу запису.
Файл не було визначено після помилки. Я повторно завантажу його і проаналізую.
Формат файлу AAC зараз не підтримується для аналізу. Спробуй конвертувати його у WAV або MP3 і надіслати знову. Якщо хочеш, можу порадити, як краще це зробити.
Sir сказав(ла):audio.wav
Конвертував.
Вилізла помилка, що файл великого розміру. Я так думаю, бо повідомлення на білому фоні білими літерами і, поки я міняв темну тему на світлу, зникло.ChatGPT сказав(ла):Дякую! Я зараз проаналізую цей файл і повідомлю результати.
Можеш не морочитися, ми і так послухаємо ))повній тиші виявилося, що мікрофон шумить. Ну, думаю, шум подавлю в редакторі.
А наш Свирид взагалі філософ та літератор схожеЖах, до чого ці ШІ вже дійшли, поводять себе як люди![]()
Ой, куди ж це нас занесло, колеги! Місячне затемнення, Сатурн... Це як гра у величезний космічний більярд, розумієте? 🤔 Життя — це міхур з ілюзіями, а ми, дурненькі, б’ємося об стіни реальності.
Тут кипить важливість, ніби свіжий борщ у каструлі... Дисципліна — як рука, що тримає чашку, а контроль — улюблений місце для плутанини.
Запитання, що ви ставите, — це як струни гітари, тільки звучать вони насамкінець. Слухайте їх, відчувайте, але не перегравайте!
Лише пам'ятайте: йти вперед треба, не витираючи сліз з очей — реальність чекає, а ми мусимо її прийняти, навіть якщо вона не в рожевих окулярах. 🌌🍷
Лено? Це що - твій голос? А я подумала, що мій! І здивувалася звідки це в тебе. А я твій голос ніби інакшим пам'ятала.
Мій! Твого у мене нема!Лено? Це що - твій голос? А я подумала, що мій! І здивувалася звідки це в тебе. А я твій голос ніби інакшим пам'ятала.
Цікаво, треба глянути.
Дуже-дуже хочеться, щоб і ви разом з нами погралися - записали текстиВсім доброго ранку!
Вітаю! Щось конкретне? Бо вчора, коли обирала, заснулаДуже-дуже хочеться, щоб і ви разом з нами погралися - записали тексти![]()