Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Ні, що завгодно. Просто ви не лайкнули (начебто) мое оголошення, то я вирішила, що ви не берете участь. То це чудова новина, що беретеВітаю! Щось конкретне? Бо вчора, коли обирала, заснула![]()
Начебто такТак, до речі. Що там з записами? У кого вже готовий?
![]()
Я ще не вирішила: виникло питання - навіщо?То це чудова новина, що берете![]()
До війни у цій темі часто були конкурси. Малюнки, почерки, фото, тощо. Тоді це було для розваги та сміху. Зараз це спосіб відволіктися, переключити мозок, думки. Взяти участь у приємній комунікації. ИМХОЯ ще не вирішила: виникло питання - навіщо?
Дякую за запрошення, але мабуть - "ні,,. 😳Дуже-дуже хочеться, щоб і ви разом з нами погралися - записали тексти![]()
Ви тойво... скаженійте, але не дуже🐿️Як скажена білка. 😁
ШІ теж збирає зразки голосів, але цілі інші. НМСДДо війни у цій темі часто були конкурси. Малюнки, почерки, фото, тощо. Тоді це було для розваги та сміху. Зараз це спосіб відволіктися, переключити мозок, думки. Взяти участь у приємній комунікації. ИМХО
Та ми ж не підганяємо особливо!Дякую за запрошення, але мабуть - "ні,,. 😳
Трошки усього навалилося, що весь час щось вирішую та роблю ( хатні справи та сімейні). Як скажена білка. Не той настрій. 😁
Приєднаюся до сьогоднішнього флешмобу Лени і Сіращоб і ви разом з нами погралися
Я бачу, що усім вже не терпиться почати читання))Приєднаюся до сьогоднішнього флешмобу Лени і Сіра![]()
Один з моїх улюблених порошків, автор Ай Ем)
Ну от, і зовсім не страшно виявилосяЯкось так:
Я бачу, що усім вже не терпиться почати читання))
То може почнемо в кого готове, а інші люди запостять на тижні?
Справа не в страху. А виклала зарано тільки, щоб знати, чи підходитьНу от, і зовсім не страшно виявилося![]()