Буду скаржитися (попереджаю тих, кому скарги нецікаво).
ФБ змінив колір іконки месенджера! 😡 І мене це так дратує! Я взагалі з тих невдалих перемовин страшенно роздратована, а воно просто одне до одного - додаються речі, які настрій не поліпшують: інет зламався, сусіди знову волають дурними голосами, квартиранти не знаходяться, чекала на брата, а він не їде, вчора виявила проблему на яснах, тріснуло скло на телефоні (не пам'ятаю коли, вчора зранку побачила), ну і загалом здоров'я - то окрема історія. На роботі сьогодні директорці не сподобалася моя інсталяція, і перероблена в канаві теж не сподобалася, то довелося втретє переробляти. Вони мені і самій не дуже подобалися, але мені нема з чого їх робити і фотошопу нема, а треба було терміново, тож я вже так психувала, що навіть нагрубила співробітниці ні за що.
І от тепер ще ця іконка! Вона була фіолетова. Я реагую на колір. Я до нього звикла. А тепер вона синя! І наскільки я пам'ятаю, відмовитися від цього додатку тепер неможливо, бо якщо хочеш прочитати повідомлення в ФБ, то воно його не відкриває, а просить установити месенджер. Принаймні так було, коли я раніше колись намагалася його позбутися.
Поки що сховала іконку, а на її місце поставила іконку канви - вона блакитно-фіолетова, трохи нагадує попередню.
Гадаю, що вже настав час для позитивної смуги, бо я за себе не відповідаю