Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
А у мене читаєтьсяАле ж він читається не так, як хотів автор (
Хто був той карлік? І хто вбивця? Батько? Я досі якось не второпала. Правда, дивилася дуже давно. І книга в мене є. 😁Переглядала десь рік тому.Само собою, вперше колись дивилася, коли він тільки вийшов і показували по TV. Ох, як же мені подобається заставка!
І музика, і відеоряд..
Гори, ліс, водоспад.. Табличка з назвою містечка. Одразу думається: скільки ж там ще нерозгаданих таємниць
![]()
Треба когось спитати, щоб другий варіант йому не показувати. Бо людина якщо підряд прочитає, не зупинившись після першогт, то точно правильно зрозуміє.А у мене читається
Абсолютно однаковий смисл що у першому варіанті, що у другому, тільки перший красиво звучить![]()
Він тоді ( в 90-х) закінчився незрозуміло. Але потім ( років 10 назад) я читала, що знімають продовження.Хто був той карлік? І хто вбивця? Батько? Я досі якось не второпала. Правда, дивилася дуже давно. І книга в мене є. 😁
Ні, з серіалу це було ніяк не зрозуміти.Хто був той карлік? І хто вбивця? Батько? Я досі якось не второпала. Правда, дивилася дуже давно. І книга в мене є. 😁
Зняли продовження, показали. Я особисто не дивилася і не хочеться. Актори вже не торт, і атмосфера не таВін тоді ( в 90-х) закінчився незрозуміло. Але потім ( років 10 назад) я читала, що знімають продовження.
З Вікі:Він тоді ( в 90-х) закінчився незрозуміло. Але потім ( років 10 назад) я читала, що знімають продовження.
Мені навіть і старий не хочеться. Кінематограф дуже продвинувся з того часу, тож не сприймаю.Зняли продовження, показали. Я особисто не дивилася і не хочеться. Актори вже не торт, і атмосфера не та![]()
Не згодна. Бо тоді не треба дивитися фільми німого кіно?Кінематограф дуже продвинувся з того часу, тож не сприймаю.
Я написала про себе, і про "кіно загалом" нічого не стверджувала, так що тут немає з чим не погоджуватися ))Не згодна. Бо тоді не треба дивитися фільми німого кіно?![]()
Добре. Запитаю інакше. Вам не подобаються фільми минулого сторіччя? Чому?Я написала про себе, і про "кіно загалом" нічого не стверджувала, так що тут немає з чим не погоджуватися ))
Книга 1993 року. Ще й фото із серіалу.Ні, з серіалу це було ніяк не зрозуміти.
Книга! Офігенно. Що, прям паперова?!Я б почитала
![]()
З котиком вийшло дуже гарно!Книга 1993 року. Ще й фото із серіалу.
Назва на россійської, я їі закрила, щоб правила теми не зрадити. 😊
Там ,,Таємний щоденник Лори Палмер,, Д.Лінч та ,,Спогади спецагента ФБР Дейла Купера,,Скотта Фроста. Дві книги разом. Я вже й не пам'ятала...З котиком вийшло дуже гарно!![]()
![]()
Полізла читати..Інет таки пише, що то був....( хто хоче, сам запитає...) Ось мабуть я в інеті свого часу потім і питалася....бо зрозуміти неможливо було ( божечкі, хоч не мені одної, бо це мене засмучивало😁)
Мені не всі фільми не подобаються. Службовий роман подобається. За двома зайцями. Або навіть Дівчата. Але це фільми, які відображають саме ту епоху, і вони мають гармонійний вигляд. Ті, які більш нейтральні, я їх погано сприймаю візуально. Вони не цифрові, якість інша, кольори... Ну і оці зачіски 90-х, старі машини - це все вкупі мене дратує.Добре. Запитаю інакше. Вам не подобаються фільми минулого сторіччя? Чому?
Теж відповімДобре. Запитаю інакше. Вам не подобаються фільми минулого сторіччя? Чому?
Бачила, ти поширила допис про фільм про радіоперехоплення...Він є в тому посиланні з кіно, що я сьогодні виклала ntercepted («Мирні люди») Цікавий збіг - він нам попався в один день