Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
А я доторкнулася до китайського кінематографа. Імен не змогла запам'ятати, смисл оповідання втратила, заплуталася в обличчях, але наприкінці був гарний віршНатрапила на доволі непогану аудіокнигу по Пратчетту. На жаль, рос. Те, що знайшла укр, те жахливе.
Натрапила на доволі непогану аудіокнигу по Пратчетту.
Як тебе туди занесло?А я доторкнулася до китайського кінематографа. Імен не змогла запам'ятати, смисл оповідання втратила, заплуталася в обличчях
Так у відеоряду - чоловіки у обладунках.Як тебе туди занесло?![]()
ЗИ. Це було щось середньовічне?![]()
Я зараз слухаю лише тому, що вишиваю. Я б воліла за краще увімкнути фільм, але важко знайти гідний. Власне, я спочатку і увімкнула фільм за Пратчеттом, а коли подивилася, пішла шукати книгу.
**
Мені шкода, що я раніше не стала слухати книжкиСтільки годин даремно потраченого часу, коли безсоння і крутишся у ліжку
А могла б не гаяти даремно час і стільки книжок переслухати
Два роки слухаю. А казала ж мені приятелька ще років дев'ять тому, що слухає книжки, коли їде кудись - я це пропускала повз вух![]()
Труха Україна про це написала, а у них в 2 рази більше підписників, ніж у Реальної війни. Я раніше була підписана на обидва канали, потім від Реальної відписалася, бо помітила, що інфа у Тру Україна повніша.Цікаво чому на каналі Реальна війна ні слова про те, що нас обстріляли
Хризантеми не єдині їстівні квіти - це знають хвостаті не тільки в ЯпоніїКоли господиня забула виростити кішці травичку.![]()
На труху не була підписана, але чула, що там забагато фейків.Труха Україна про це написала, а у них в 2 рази більше підписників, ніж у Реальної війни. Я раніше була підписана на обидва канали, потім від Реальної відписалася, бо помітила, що інфа у Тру Україна повніша.
А також хайпа та вати у коментахНа труху не була підписана, але чула, що там забагато фейків.
Канал Реальная война (1,39 млн) – незважаючи на російський неймінг та російськомовне біо, адміністратори групи публікують контент українською мовою. Залученість каналу становить лише 29%. Річна відвідуваність аудиторії найчастіше складалася з росіян (48,3%) та 13% жителів України.
Це що - маються на увазі так звані хороші росіяни? Бо судячи з лайків, там більшість проукраїнського контингенту.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
А, а ще напочатку війни вони часто постили відео прильотів, коли було прохання цього не робити.А також хайпа та вати у коментах