Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Це то, що можна на машинці зробити. Сама. З простирадлаЧудовий оберіг на добробут.А що, оте вишите - то так і продавалося, не сама вишивала?
![]()
Лено, яка ти молодець! Я був час думала зробити, і так воно зійшло, а ти взяла і зробила
І ти зробила?Лено, яка ти молодець! Я був час думала зробити, і так воно зійшло, в взяла і зробила![]()
Так, вчора копалася у скрині для шитва, а там такій гарний шматок простирадла, крутила його, вертела ну й понеслосяА, ні, то одрук. Ти взяла і зробила.
а там такій гарний шматок простирадла, крутила його, вертела ну й понеслося![]()
Іра, тобі знайома така авторка - Нора Робертс? Я її знаю як письменницю детективів, зокрема "Слідство веде Ада Даллас", дуже відома серія. А те, що вона ще й фентезі пише, перший раз бачу, дуже здивованаА, ні, то одрук.
Не пригадуюІра, тобі знайома така авторка - Нора Робертс? Я її знаю як письменницю детективів, зокрема "Слідство веде Ада Даллас", дуже відома серія. А те, що вона ще й фентезі пише, перший раз бачу, дуже здивованаЦе якби дізнатися, що Агата Крісті писала ще й любовні романи
![]()
Питання було не до мене, але я ж не промовчу. 😁Іра, тобі знайома така авторка - Нора Робертс? Я її знаю як письменницю детективів, зокрема "Слідство веде Ада Даллас", дуже відома серія. А те, що вона ще й фентезі пише, перший раз бачу, дуже здивованаЦе якби дізнатися, що Агата Крісті писала ще й любовні романи
![]()
Правильно, завжди так і роби, якщо є що сказати!Питання було не до мене, але я ж не промовчу. 😁
Теж часто читаю саме на Лавріді, зручний сайтВ неї багато різних
книжок, я на російській читала на сайті лаврид.
Десь бачила, що вона має інший псевдонім, однак читати не доводилосяЯ про Джоан Роулінг. ,,Мати ,, Гаррі Потера.
Вона пише й детективи під чоловічим ім'ям . Роберт Гєлбрейт. Та ви мабуть в курсі. 😁
Зараз дивлюся серіал по їі детективам, ,,Страйк,,. Приватний детектив розслідує загадкові злочини. Нічого так.
У мене було декілька разів, що я одночасно і читала, і дивиласяКнижку теж почала читати, но вирішила, що почну з серіалу. 😁