Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Усі в шоці. Політика "без цензури" шокує. Це як наш Гепа, тільки масштаб інший. Тому тримаємося і робимо що должноя 😕 ще досі в шоці від рижого. Капець...
Протести проти політики Трампа дійсно відбуваються. Відео опубліковане 11 годин тому.У коментах пишуть, що це фанати у зелених футболках у січні 2025 святкують перемогу свого футбольного клубу у якомусь їхнему суперкубку.
Нажаль.
Я тіки ,,за,,. То я про відео на ФБ у Філадельфіі з коментов під ним вичитала.Протести проти політики Трампа дійсно відбуваються. Відео опубліковане 11 годин тому.
РозуміюНаразі відчуваюсь як героїня з анекдоту :
- Чому ви розійшлися?
— Вона каже, що в неї іссяк запал!—
— Що запало?
--- Іссяк...
— А що це?
— Та сам не зрозумів...
Початок війни я проспала у буквальному сенсіНаразі відчуваюсь як героїня з анекдоту :
То я про відео на ФБ у Філадельфіі з коментов під ним вичитала.
Я не бронюю місце у той ямі, ні ні ні. Я плююся і розумію, що у Трампа це ще не дно.Початок війни я проспала у буквальному сенсіА зараз схоже у мене немає броні у помиральної ямі
І ви свою анулюйте теж
![]()
Ой яка бідненька...Грошей їй недодають. Брешіть курва. "Ніч яка місячна" заходить завжди і всім. Чомусь співаки українською біля оперного не жаліються.Щойно зустріла в очікування електрички метро ту жінку, яка мене дратує рос піснями. Я до неї підійшла і спитала чи не співає українською. А вона сказала, що намагалася, але за них дають мало грошей. Ніч яка місячна, Рідна мати моя не заходять.