Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Усі в шоці. Політика "без цензури" шокує. Це як наш Гепа, тільки масштаб інший. Тому тримаємося і робимо що должноя 😕 ще досі в шоці від рижого. Капець...
Протести проти політики Трампа дійсно відбуваються. Відео опубліковане 11 годин тому.У коментах пишуть, що це фанати у зелених футболках у січні 2025 святкують перемогу свого футбольного клубу у якомусь їхнему суперкубку.
Нажаль.
Я тіки ,,за,,. То я про відео на ФБ у Філадельфіі з коментов під ним вичитала.Протести проти політики Трампа дійсно відбуваються. Відео опубліковане 11 годин тому.
РозуміюНаразі відчуваюсь як героїня з анекдоту :
- Чому ви розійшлися?
— Вона каже, що в неї іссяк запал!—
— Що запало?
--- Іссяк...
— А що це?
— Та сам не зрозумів...
Початок війни я проспала у буквальному сенсіНаразі відчуваюсь як героїня з анекдоту :
То я про відео на ФБ у Філадельфіі з коментов під ним вичитала.
Я не бронюю місце у той ямі, ні ні ні. Я плююся і розумію, що у Трампа це ще не дно.Початок війни я проспала у буквальному сенсіА зараз схоже у мене немає броні у помиральної ямі
І ви свою анулюйте теж
![]()
Ой яка бідненька...Грошей їй недодають. Брешіть курва. "Ніч яка місячна" заходить завжди і всім. Чомусь співаки українською біля оперного не жаліються.Щойно зустріла в очікування електрички метро ту жінку, яка мене дратує рос піснями. Я до неї підійшла і спитала чи не співає українською. А вона сказала, що намагалася, але за них дають мало грошей. Ніч яка місячна, Рідна мати моя не заходять.
Не думаю, що бреше. Але враховуючи, що вона там співає заради заробітку, то зрозуміти її можна. Хоча це дуже сумно.Ой яка бідненька...Грошей їй недодають. Брешіть курва. "Ніч яка місячна" заходить завжди і всім. Чомусь співаки українською біля оперного не жаліються.
Це ж до мого посту?У коментах пишуть, що це фанати у зелених футболках у січні 2025 святкують перемогу свого футбольного клубу у якомусь їхнему суперкубку.
Нажаль.
Бо особисто я 😕 ще досі в шоці від рижого. Капець...
Якщо я правильно зрозуміла з новин, то в них протести з інших причин, ми там ні до чого. Хоча таки проти політики Трампа. Але ж ближче власна сорочка.мала на увазі: Протести відбуваються, але не в таких масштабах, як на тому відео
Синдром пломбирабо то пов'язано в людей з молодістю і спогадами.
Я взагалі на роботу поїхав. Дружина каже: там війна!Початок війни я проспала у буквальному сенсіА зараз схоже у мене немає броні у помиральної ямі
І ви свою анулюйте теж
![]()
Ви такий не один (не знаю який тут смайл ставити - начебто требаЯ взагалі на роботу поїхав. Дружина каже: там війна!
Я ій: що ти несеш?
Вже по дорозі новини прочитав).
На роботу приперся, там нікого. Ну, думаю, хоча б бекапи зроблю.
Додому від Київа пішки топав (десь кілометрів п'ять по прямій), бо транспорт вже зупинився.