Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Щойно сіла домальовувати. Виродки.Покажи
Там просто ПВА? Чи якийсь спеціальний?
Ну хоч щось покажиНу що ж... Маю визнати, що експеримент з флюїд-артом не вдався. З різних причин. Добре, що спробувала на малесенькому клаптику. Хоча це теж одна з причинАле принаймні я відчула як воно відбувається. І не витратила даремно багато фарби. Буду ще пробувати.
Показую. Спеціально сфоткала, бо припускала ж, що вам цікавоНу хоч щось покажиХоч клаптик клаптика
![]()
Сама таке не робила, але дивилася з цікавістю. Але там феном дули(холодне повітря) Може тому що там був великий розмірПоказую. Спеціально сфоткала, бо припускала ж, що вам цікавоПросто потім я ту фарбу зняла і злила, вона тепер піде на грунтовку. Бо я ж не відмовилася від наміру. Каля-маля виходить, квітка не виходить. Але я роблю без клею, малий формат, ще й світлу фарбу економила, бо її мало. Ну і консистенцію треба правильну зробити, це лише експериментальним шляхом зрозуміло буде. А трубочка, з якої дуєш, можливо, завелика. І треба зрозуміти як правильно направляти потік повітря. Отже...
![]()
Знаєш скільки я тих відео передивилася?Сама таке не робила, але дивилася з цікавістю. Але там феном дули(холодне повітря) Може тому що там був великий розмір
Мені здається, конкретно тут невдалі кольори. Якби були, наприклад, бузковий і блакитний, було б красивіше навіть в такому вигляді.Отже...
О, у мене таке було на тижніТак от це працює лише за наявності хліба.
Та ні. Кольори із відео взяті, і там все чудовоМені здається, конкретно тут невдалі кольори. Якби були, наприклад, бузковий і блакитний, було б красивіше навіть в такому вигляді.
Чули, я її для полива квітів іноді використовуюВи чули про бурштинову кислоту?