Тут могла бути Ваша реклама!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

🔴 10:47 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • 🔴 10:47 Повітряна тривога в Харків.обл.
Очікую на новий сезон ,,Позолочений вік,,. Це як Абатство Даунтон, тільки не Англія, а Америка. Режисер той самий. Старі гроші и нові гроші, Новий Світ. Хто дивиться?
Бачила постери, зацікавилася, але ще не починала. Вікторіанська епоха дуже подобається :) (якщо в ній не жити, звісно :-) )

Бачила постери, зацікавилася, але ще не починала. Вікторіанська епоха дуже подобається :) (якщо в ній не жити, звісно :-) )
,,Позолочений вік,, це про Америку, так Марк Твен назвав золоті часи розквитку капітала, мішура , а не життя...Капітал рветься у висший світ Нью-Йорку, а ,,старі гроші,, повертаються до нього дупою. 😀 У серіалі одна жіночка мільонера нуворіша йде по головах , щоб влізти у еліту. Гроші рікою, але ....Цікавий серіал, якщо хто хоче відволіктися. 😁

Дуже цікаво дізнатися, як кажуть на тремпель в інших містах :) Панове Айвенго та Сір, як у вас кажуть? :)
0%2C_%D0%B2%D1%96%D1%88%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B0%29.png

,,Позолочений вік,, це про Америку, так Марк Твен назвав золоті часи розквитку капітала, мішура , а не життя...Капітал рветься у висший світ Нью-Йорку, а ,,старі гроші,, повертаються до нього дупою. 😀 У серіалі одна жіночка мільонера нуворіша йде по головах , щоб влізти у еліту. Гроші рікою, але ....Цікавий серіал, якщо хто хоче відволіктися. 😁
Приблизно з цієї ж опери серіал 2023 "Букан'єрки". (принаймні, та ж епоха :-) ). 1870-ті. Група багатих американських дівчат намагається знайти собі заможного англійського чоловіка.

Хто до Нової Англії їде шукати гроші, хто до Старої.. :-)

Приблизно з цієї ж опери серіал 2023 "Букан'єрки". (принаймні, та ж епоха :-) ). 1870-ті. Група багатих американських дівчат намагається знайти собі заможного англійського чоловіка.

Хто до Нової Англії їде шукати гроші, хто до Старої.. :-)
Так, їх багато було таких амеріканок. Мати Черчілля, одна з них . Дочка амеріканського фінансіста, вийшла за герцога Мальборо. 😊

Згадала ще одну, Ненсі Астор. Перша жінка в історіі британского парламенту. Народилася у Америці.

Ти майстер різні шаради загадувати :)
Згадалося, як якийсь професор любив відповідати на питання так: "Студенте такий-то, а як би ви відповіли на це питання?" :-)

Схоже, у вас кажуть як вішалка, так і плечики.

Доброго ранку! Добра поряд:кава:

468861622_10222351326372055_2766093806399647998_n.jpg

:D

- Як ви? Де ви?
і ще одне питання: А де я? :незрозумію:

коти Ви як.jpg

Наталія Місюк:
У Львові ексгібіціоністів називають "зайчиками". Я цікавилася, чому. Мені пояснили, що це тому, що вискакують з кущів. І я з цим жила. До вчорашнього вечора.
Вчора мені вказали на їхні спільні риси із зайчиком, що передає подарунки. І я тепер не можу це розбачити. :-)

зайчик.jpg

Oruam Aiiram:
Колись років так у 22 я надибала книжку про Всесвіт, типу як всесвіт виконує бажання якщо попросиш і тд, коротше про закон притягання. І там була така вправа: подумайте про щось і повірте що ви це побачите. Першим чином я подумала про рудого кота, і по дорозі додому зустріла рудого кота. Ого, яка круто, подумала я, і наступного дня вирішила загадати щось складніше. Наступного дня я вирішила поїхати гуляти у Гідропарк і чомусь перше що мені прийшло в голову загадати було ексгібіціоніст. І що ви думаєте, не пройшло і 20 хвилин, як я натрапила на двох голих дідів на пляжі
😂
Не знаю чи там є якийсь секретний (чи не дуже секретний) пляж нудистів, чи то просто Всесвіт так сильно постарався виконати моє бажання.. коротше, загадуйте Всесвіту правильні бажання і гуляйте по Гідропарку обережно.

Oruam Aiiram:
Колись років так у 22 я надибала книжку про Всесвіт, типу як всесвіт виконує бажання якщо попросиш і тд, коротше про закон притягання. І там була така вправа: подумайте про щось і повірте що ви це побачите. Першим чином я подумала про рудого кота, і по дорозі додому зустріла рудого кота. Ого, яка круто, подумала я, і наступного дня вирішила загадати щось складніше. Наступного дня я вирішила поїхати гуляти у Гідропарк і чомусь перше що мені прийшло в голову загадати було ексгібіціоніст. І що ви думаєте, не пройшло і 20 хвилин, як я натрапила на двох голих дідів на пляжі
1f602.png
Не знаю чи там є якийсь секретний (чи не дуже секретний) пляж нудистів, чи то просто Всесвіт так сильно постарався виконати моє бажання.. коротше, загадуйте Всесвіту правильні бажання і гуляйте по Гідропарку обережно.
Як в людей все просто в житті.

Іра, ти де і шо робиш? :)
Вчора ходила до подруги. Обговорювали її ремонт :-) Потім не спала до пів третьої, бо розмірковувала про свій ремонт. Сьогодні прийшла подруга, сходили на ринок дещо купили. Де подівся ще відрізок часу не знаю, чомусь не пам'ятаю що я робила :незнаю: потім сходила в супермаркет і зараз печу шарлотку. Ну і все, тепер буду лежати аж допоки спати :-)

Назад
Зверху Знизу