Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

🟡 15:48 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
  • 🟡 15:48 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
В іншому жанрі писали і до Котляревського. От тільки жанри були геть інші. Котляревський вніс новаторство, почавши писати в легкій зрозумілій манері, і це мало успіх і дало поштовх для подальшого розвитку літератури. Але справа в тому, що таку манеру написання вигадав не він. Спочатку її почали впроваджувати російські автори, починаючи з Ломоносова з Тредіаковським, далі всякі Радіщеви, Деоржавіни і т.п. аж поки Пушкін не довів це все до апофеозу. Але початкова ідея писати
саме так народилась до Пушкіна, і Котляревський її успішно поцупив. І молодець. Впровадив новий перспективний жанр в україномовному просторі. Так само як ми зараз впроваджуємо в україномовному просторі новий перспективний жанр мережевої поезії. Бо культура розвивається, і треба йти з нею в ногу. А якщо відмовлятись від нових трендів тільки тому, що їх колись торкались кацапи, то ми так і лишимось на узбіччі. Виходить що клята кацапня заважає нам розвиватись навіть після розриву (
Ок, будемо вважати, що ти мене майже переконала :-) Для мене ті часи і зараз - це все-таки є різниця, але сперечатися мені набридло )) Та хочу зазначити, що якби українські пиріжки (а також інших народів), з'явилися до цієї війни, то відношення було б інше. Зараз це просто вийшла в пику росіянам.

Останнє редагування:
  • 🟡 15:48 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Ок, Україна була частиною царської росії, отже всі хто народився в той час на її території - автоматично з царської росії. А пізніше - з радянської росії. Вітаю, ми прийшли до висновку, що українців не існує взагалі. путін аплодуватиме стоячи.
Але ці двоє здивувались би чи ні?

Але ці двоє здивувались би чи ні?
Малевич навряд чи, він в автобіографії ідентифікував себе як українець. Думаю, він значно більше здивувався б своїй "єврейськості".

Айвазовського не питала.

сперечатися мені набридло ))
От добре :) А я спочатку хотіла ще посперечатися, і стерла :-) Краще про інше.

Дочитала ту серію, взялася за іншу. І раптом - могутнього дракона звуть Елвін :рл: Елвін і бурундуки! - одразу майнуло в голові. :-) Ну і як далі серйозно читати книгу?

Дочитала ту серію, взялася за іншу. І раптом - могутнього дракона звуть Елвін :рл: Елвін і бурундуки! - одразу майнуло в голові. :-) Ну і як далі серйозно читати книгу?
А Новік про академію не захотіла читати? У неї, до речі, і про драконів непогані твори.
я спочатку хотіла ще посперечатися, і стерла :-)
Сперечатися немає сенсу, бо то мої відчуття, вони не зміняться через протилежні думки інших людей. Навіть навпаки, чим дужче людина наполягатиме, тим більше це мене загонятиме на протилежний бік. Але кілька беземоційних доводів-міркувань без тиску можуть краще вплинути.

Добра нам та кави! :кава:

OIG1.q.jpg
Горішки якраз для моїх "Елвіна і бурундуків" :-) Ну і я сама теж дуже поважаю каву з горіхами :любов: :жую: :кава:

OIG2.jpg

Як припинити дивитися чат-рулетку? Це вона винна, що я морально не відпочила за час відпустки. Вмикаю її, коли щось роблю, а потім вже мене захоплює і несе течією :-) Вона розкручує на емоції. Оце зараз можна було б піти посидіти на вулиці, відчути єднання з Космосом, перейти у стан спокою, а я знову дивлюся хз що. Залежність від емоцій :(

А як ви вважаєте, що означає вираз "улюблений письменник"? Якщо перечитуєш багато разів одну книгу, а інші твори цього автора не дуже цікавлять, то це улюблений чи ні?

Як припинити дивитися чат-рулетку? Це вона винна, що я морально не відпочила за час відпустки. Вмикаю її, коли щось роблю, а потім вже мене захоплює і несе течією :-) Вона розкручує на емоції. Оце зараз можна було б піти посидіти на вулиці, відчути єднання з Космосом, перейти у стан спокою, а я знову дивлюся хз що. Залежність від емоцій :(
Кинь каку!

Сперечатися немає сенсу, бо то мої відчуття, вони не зміняться через протилежні думки інших людей.
Ну, люди які нібито шось там кричать про "кацапський жанр" досить легко тебе переконали

А як ви вважаєте, що означає вираз "улюблений письменник"? Якщо перечитуєш багато разів одну книгу, а інші твори цього автора не дуже цікавлять, то це улюблений чи ні?
У мене є такий "улюблений письменник":-), Джон Фаулз. Подобається тільки 1 його книга, а усі інші - жалюгідна подоба :)

Це улюблена книга
:клас:

я знову дивлюся хз що. Залежність від емоцій :(
Не повіриш, я приблизно в таких же словах думала сьогодні години 2 тому - чи не написати Ірі "чому ти витрачаєш час не на перегляд якогось симпатичного серіалу, а чат-рулетку", а потім так і пояснила самій собі: Ірі потрібні ті живі емоції, що в рулетці, серіал їх не викликає..

Ну, люди які нібито шось там кричать про "кацапський жанр" досить легко тебе переконали
Ні, це моя власна думка, яка була ще на початку створення групи. Але тоді в мене були інші задачі. А тепер, коли вийшло розкрутити групи і ми поширюємо контент, вилізли ті думки, які звучали приглушено на той момент. Ті люди, що кричать, вони лиш співпали зі мною. До речі, їх було лише кілька.
Еге ж. Навіть в тій першій є дракон :)
Я ось прочитала Дракон його величності.

Але я все-таки не віддаю перевагу стилю Новік
А мені здавалося, що тобі сподобалося. До речі, про коріння - зовсім інший стиль, серйозніший. А про дракона і про академію більш легке, власне, як і книги інших авторів на цю тематику.

У мене є такий "улюблений письменник":-), Джон Фаулз. Подобається тільки 1 його книга, а усі інші - жалюгідна подоба :)
Ок. У Рекса Стаута мені подобаються усі книги про Ніро Вульфа. Як з цим бути? Їх там достобіса. Але інші серії мене не цікавлять :-)
Не повіриш, я приблизно в таких же словах думала сьогодні години 2 тому - чи не написати Ірі "чому ти витрачаєш час не на перегляд якогось симпатичного серіалу, а чат-рулетку", а потім так і пояснила самій собі: Ірі потрібні ті живі емоції, що в рулетці, серіал їх не викликає..
Мабуть. Згадую, як наш Вчитель казав про людей, які постійно сваряться. Вони звикли жити в цих емоціях. Тобто вони їх хочуть отримувати, хоч і трактують як негативні. Мабуть і це щось таке. А хтось із блогерів пояснив росіянам чому українці в чат-рулетці їх постійно оскорбляють, мовляв, люди таким чином скидають негативні емоції, тобто для того і приходять туди. Так що я, мабуть, через спілкування інших частково закриваю якісь потреби, які існують в мені. Ну і було щось нове та цікаве. І ще звичка. Легко звикаю до цікавого. Але якщо забагато, то набридає, і тоді перемикатися. Ось же читала Новік скільки днів. Не могла відірватися. Читала весь вільний час. Позавчора закінчила книгу і як обрізало, бо то вже стало забагато. Сьогодні увечері подумала, що треба таки дочитати серію, взяла читалку, і виявилося, що то була остання книга тієї серії, і я зраділа, що не треба читати :іржач: і знову влізла в чат. Але там зараз нічого цікавого, одні і ті ж самі питання обсмоктують, однакова реакція кацапів...
Тепер ось пишу вам довжелезні пости, мабуть тепер пробиває на спілкування :-)

якогось симпатичного серіалу
Останніми днями питала себе чи не подивитися фільм, і розуміла, що не хочеться. Та якби ще з нормального екрана дивитися, то може трохи привабливіше було б. Хоча якби почала третій сезон того серіалу, то затягнуло б. Забула вже назву. Ти додивилася? Там є третій?

чому ти витрачаєш час не на перегляд якогось симпатичного серіалу, а чат-рулетку", а потім так і пояснила самій собі: Ірі потрібні ті живі емоції, що в рулетці, серіал їх не викликає..
Ще доповнення :-) Емоції емоціями, але насправді хочеться, щоб було спокійніше. І я неправильно написала, що весь час дивлюся чат, я здебільшого дивлюся ролики. У чаті постійно волають, мені це не подобається. А в роликах можна обирати. Зараз дуже багато дивлюся того історика, якого радив Сір (парадокс :-) він же мені не сподобався тоді). Але там багато цікавої інформації і не так вже багато емоцій. Ось сьогодні із задоволенням слухала про Богдана Хмельницького. Мені навіть пришла дивна думка спробувати перечитати історію України (вона раніше мене присипляла) :-) Треба пошукати якусь коротку. Може в метро читатиму.

Назад
Зверху Знизу