Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
ЛогічноПрочитала в "горгулятнику"![]()
Оце і я такаУ мене були знайомі дівчата, які змінили Харків на Київ.
Нічого не продавали, бо нічого було. Жили з батьками.
Але у Києві їх чекала робота, яка дозволяла винаймати житло.
І була ще одна. Продала квартиру в Харкові, купила десь у передмісті Києва. Гіршу, але все ж житло.
Маючи житло, можна було спочатку йти на більш скромну роботу, а потім підшукати щось гарніше.
Офігіли вони, скажем прямо.Накинули ціну, враховуючи наплив населення.
Ще б пакФ'ям, пам'ятаєш такого пиріжківця - Олександр Дмитріюк?
Еге ж. Усі дані має, щоб заробляти як влогер. Невимушено тримається, вільно базікаєдо речі, тримається він перед камерою дуже добре.
Які у тебе виходять прикольні горгульї! Нога за ногу, язика висолопив..Вона була на прогулянке
![]()
Лена, куди ти поділася?Логічно![]()
Ні, не Рим. Справжний детективЛена, куди ти поділася?Весь вечір десь відсутня.. Чи закінчила Варварів, і що почала?
Якщо б Рим, - в цьому серіалі мені 2 актори нагадують інших акторів, а один - взагалі одного політика,Ось було б цікаво, чи нагадали б вони тобі теж
![]()
Так я ж це.. В Малювалці була! Хоча.. я ж коли там була.. Щось час кудись подівсяЙ думала що це ти відсутня!![]()
Так це він! Дівчата, треба бути обережними!Так я ж це.. В Малювалці була! Хоча.. я ж коли там була.. Щось час кудись подівся![]()
В якийсь просторово-часовий континуум
![]()
Чому жаба? Це ж ящірка!Заможна жаба замовила собі відповідного жабу-чоловіка. Зовнішність, інтелект. Все в сучасних трендах.![]()