Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Про пошук таємних смислів я якось пиріжок написала.Ми блукаємо світом, шукаємо безкоштовний Wi-Fi і таємні смисли, які приховані між рядків повідомлень про списання коштів у наших смартфонах.
І рис. І ще всіляке. Цього разу - з томатом. Я думала, що не буде смачно з томатом, але помилилася.Це такий гарбуз відкриваєш його, а там мʼясо?
Прочитала "з Іронією"І давайте робити це з іронією
Рис з м'ясом і томатом?? несмачно?? Ну що ти, це ж класика поєднання смаківЦього разу - з томатом. Я думала, що не буде смачно з томатом, але помилилася.
Ти читаєш кулінарну книгу?Хто знав таке?
Гречотто -
зелена гречка на курячому бульйоні з додаванням пармезану та пекоріно, подається з запеченеми чері, листям салату та поливається трюфельною олією. Добре смакує з яйцем пашот та лососем.
З кардамоном не пробувала. Тільки з корицеюКупила пакетик кардамону в зернятках.
Не тільки ж читати про каву з кардамоном.
Тре і скуштувати.
Чого тільки не кладуть - і духм*яний перець, і гвоздичку.З кардамоном не пробувала. Тільки з корицею
Як спробуєте – поділіться враженнями!![]()
Враження неперевершені!Як спробуєте – поділіться враженнями!![]()
ЧудовоДоброго ранку, настрою для добра!
![]()
Яка ви рішуча.Купила пакетик кардамону в зернятках.
Тре і скуштувати.
Побачила ваш допис і вирішила, що це тема про слова, які бісять. Потім ще Айвенго побачила, думаю: "О, і він прийшов, це дуже доречно"Купила пакетик кардамону в зернятках.
Тре і скуштувати.