Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Вареники з картоплею та грибамиУ нас сьогодні гарбуз, запечений з рисом-м'ясом... А у вас?
Голубці з шкварками, штрудель з яблуками та морозивом, настоянка медова.Вареники з картоплею та грибами
Та ти мажор!Голубці з шкварками, штрудель з яблуками та морозивом, настоянка медова.
Зараз мажор я. Котлети, голубці, вареники, гарбуз з м'ясом. Ось ще думаю млинців піти насмажити.Та ти мажор!
Буду смажити картоплю. Взагалі-то дуже хотілосся б запекти її з курячим філе в духовці і не морочити голову, але не всі зі мною згодніУ нас сьогодні гарбуз, запечений з рисом-м'ясом... А у вас?
Я стараюсь.Та ти мажор!
Це такий гарбуз відкриваєш його, а там мʼясо?Зараз мажор я. Котлети, голубці, вареники, гарбуз з м'ясом. Ось ще думаю млинців піти насмажити.
Є така плита, індукційна. Капець як швидко все відбувається. 10 хвилин і все готово.Оце мені смаження.. Бризки олії, чад, - ніт щоб все в духовці зробити - чистенько і без мороки![]()
Ось це найскладніше!Не можу дочекатися, щоб почати редагувати оповідання. Лено! Треба придумати цікаву назву. Мені щось таке лізе, по типу "таємнича історія в чаті", але це не годиться.
І давайте робити це з іронією, сміючись крізь сльози
Про пошук таємних смислів я якось пиріжок написала.Ми блукаємо світом, шукаємо безкоштовний Wi-Fi і таємні смисли, які приховані між рядків повідомлень про списання коштів у наших смартфонах.
І рис. І ще всіляке. Цього разу - з томатом. Я думала, що не буде смачно з томатом, але помилилася.Це такий гарбуз відкриваєш його, а там мʼясо?
Прочитала "з Іронією"І давайте робити це з іронією