Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Ти просто не любиш переміщень. Така ти людина. На мій погляд значно гірше, якщо людину весь час кудись несе. Такі ще й оточуючих прихопити примудряютьсяІ чого воно так, взагалі не зрозуміло
Я не люблю не тільки переміщень, я ще не люблю до них готуватися. Бо саме зараз мене найдужче напружує, що треба складати сумку. І навіть не те, що взяти продукти і положити у неї, а що треба подумати що саме взяти, не забути щось, але й не взяти зайвого, щоб не було надто важкоТи просто не любиш переміщень. Така ти людина. На мій погляд значно гірше, якщо людину весь час кудись несе. Такі ще й оточуючих прихопити примудряються![]()
Ну ось такий у тебе мodus operandiЯ не люблю не тільки переміщень, я ще не люблю до них готуватися. Бо саме зараз мене найдужче напружує, що треба складати сумку. І навіть не те, що взяти продукти і положити у неї, а що треба подумати що саме взяти, не забути щось, але й не взяти зайвого, щоб не було надто важко![]()
Це непростоЯ б все у сумку покидала, потим щось з сумки викинула и поїхала
Я саме так і роблю, як ти.Я б все у сумку покидала, потім щось з сумки викинула та поїхалаУ мене свекровь така - трагедія складання валізи починається за місяц до
![]()
Нуууу, в цьому є сенс..
Однак мені хотілося солодкого..![]()
Дивовижна вийшла картинкаДоброго ранку! Всім добра та тепла!
![]()
Ти вже справилася зі всіма цими труднощами, ти вдома?Це непростоБо це продукти. Щоб їх покидати, їх спочатку треба дістати з погреба, з морозилки...
![]()
Було "Жіночка в тюрбане з рушника дує феном на кота та п'є каву"Дивовижна вийшла картинкаЦікаво, з чого йде пар - з чашки чи фену?
А який опис був?Чого кіт відкрив свою симпатичну вусату пащу?
![]()
ТакТи вже справилася зі всіма цими труднощами, ти вдома?![]()
А! Розкажи ж про окуляри. Може, вже трохи призвичаїлася, чи на якісь окремі справи годяться?ТакАле настрою все одно нема, бо є три справи, які маю вирішити впродовж 10 днів. А може й чотири, бо щодо окулярів ще не вирішила.
Трохи - це не вихід. Які можуть бути окремі справи?А! Розкажи ж про окуляри. Може, вже трохи призвичаїлася, чи на якісь окремі справи годяться?