Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Ок, давайте про щось позитивне, бо щось ця маруся мене так роздратувала! Але я поїла цукерок і стало трохи веселіше
Ф'ям, яку ти там картинку нам несла? Давай вже![]()
привііт ІроніяЯ пошукала старий рецепт на окуляри. Таки 64Тобто це має означати 62-64, і я зробила неправильний вибір.
прювііт Ф'яметтаІ дівчини з котом вдома переворот. Миша знахабніла і висунула себе на звання хатнього улюбленця. Ще з'ясувалося. що "Dobro" - це енергетичний напій
![]()
Привіт Біллі. Ніяк!прювііт Ф'яметта
ти не знаєш, як виходити з профілю на ХФ?![]()
Ніяк. Нема виходу. Тільки вхідяк виходити з профілю на ХФ?![]()
котик МарсікПривіт Біллі. Ніяк!Ще чого удумав! віходити з профилю! Ніт, ти повинен довічно бути у своїму профілі на ХФ. Це твоя доля.
![]()
Я сьогодні спала-спала-спала... Та й зараз майже сплюДоброго ранку! Попри все.
Добре спалося без молодят над головою?Доброго ранку! Попри все.
Друга кава допомогла?Я сьогодні спала-спала-спала... Та й зараз майже сплю
У мене настрій "Я ленуюся"Друга кава допомогла?![]()
Думаю, мені б добре спалося і з ними, враховуючи, що минулої ночі спала лише 4 години.Добре спалося без молодят над головою?
Зробила. Створила кущ з ялинових лап у горщик для квітів і зварила все на шубуНу, настрій - то настрій, а чи співпав він з реальністю?Щось корисне сьогодні зробила?
![]()
А я таки завтра планую зробити салат Мимоза. Але подивилася рецепти і взагалі не пам'ятаю, щоб ми моркву туди додавали. Було таке: рис, сардини в маслі, яйця, майонез, цибуля. Може й без моркви робилиЗробила. Створила кущ з ялинових лап у горщик для квітів і зварила все на шубу![]()
картопля, лосось, зелена цибуля, морква, яйця, (окремо жовтки та білки, жовтки - самий верхній шар, щоб колір мімозний був), твердий сир, майонезА я таки завтра планую зробити салат Мимоза. Але подивилася рецепти і взагалі не пам'ятаю, щоб ми моркву туди додавали. Було таке: рис, сардини в маслі, яйця, майонез, цибуля. Може й без моркви робилиА ти що ложиш?